На моите пред некоја година кога купуваа спална им рекоа за 2 месеци ама стигна за скоро 4 месеци. Се вадеа наводно дека на граница им чекал камионот бла бла... Иначе убави се душеците. Во апартманите ги ставивме..
Ако мислиш на заштитите за душек, скоро во сите продавници каде што продаваат постелнина: Ваикики, Стружанка, итн...
Не ми ни текна дека може да мисли на штитниците Од оваа фирма душеците само во виденов ги има пошо од таму се, помислив на душек мисли..а и насловот на темата..па...
Каде можам да најдам квалитетен душек за детски кревет? Детската соба ја порачавме од Мебел Ви ама за душекот се мислам уште дали од кај нив да го земеме , можеби ќе најдам нешто поквалитетно.
Зависи од буџетот. За убави Бернарда, Магнифлекс.. Колку "детски" душек..која димензија? Помала од 90х200 или? Во мебел скоро сите на Алегро со џебно јадро ти се добри за парите.. Ако ти е за помали димензии од типот на бебешки душеци, Шларафија побарај ги ако уште имаат салон кај нас.. Додуша имаат и убави единечни и дупли душеци Во Вардар мебел на Мој сан душеците ..
120 на 200 димензии , искрено не се разбирам кои се поквалитетни, од Мебел Ви тој што одеше со креветот е 10 000 ден, искрено не знаев дали е добар, сакав да видам искуства на други затоа реков дополнително ќе ги известам ако се предомислам. А од колку до колку се движи цената, да се удобни ми е најважно, ај за мене и маж не ми е толку битно, ама дека е за син ми, да биде нешто подобро.
Наутилус од Симпо. Изработуваат и по нарачка. Ние пред година зедовме од таму, за помалиот син, супер е душекот.
Дали имаш број нешто контакт кај би се јавила да прашам во Симпо за душек по нарачка а да не одам до некој нивен салон оти нема во нашиов град.
dali moze preporaka za nad dushek zasto kupiv dva dusheci od simpo vo rok od dve godini, prviot ne mi odgovarashe memori pena zasht oimam problem so kichmata, ama na dvata im se napravi dupka i ne mozam pak da kupuvam cel dushek. Se milsam od Dormeo naddusehk? Dali ne bi se osekala dlabnatinata taka?
Девојки, како сте задоволни од душеците на Алмеро и Симпо? Може да ми дадете и предлог за душек околу 300е. Фала
Еве јас ко најтазе... По препорака од неколку членки овде го зедовме душекот од Симпо:Наутилус алое вера. Вака за старт многу сум задоволна. Јас го зедов околу 15 000 и нешто ама беше со попуст од 30 % до први. Но ко да видов дека пак имаат попусти.
Имаше в магацин уште еден од таа димензија јас што го сакав па не чекав многу.Некаде околу 2 недели.А ако чекаш од фабрика да ,се чека повеќе.Имам претходно др.мебел порачано чекав 3месеци.