I jas go imam istiot problem,ama naddusek nema da go resi za zal. Ako e potezok, odma ke propadne i naddusekot. Samo nov dusek , i po x-godini povtorno koga ke se vdlabne. Citam gi falat tie Almero, ke gi pobaram da gi vidam. Per Dormire imaat prekrasni ama i poskapi, okolu 1000-1500 evra. Majka mi ima Mojsan, zadovolna e. Dormeo site sto ostanati sto gi poznavam imaat, ama ne znam zaso ne mi se zema takov. Ako kupam nekakov ke spodelam iskustvo
Кои душеци се добри со ок цена? Скоро се преселивме нов лежај ама не можам се здрвив ич не ми се допаѓа, наутро станувам вкочанета. Добри да се за спиење оти пукнав со овој
Здраво, ве молам кажете ми од каде може да се земе душек по мерка? Имаме креветче со нестандардни димензии за душек, па не можам да најдам од овие вообичаени детски што одговара..
Презадоволна сум од душекот од федербау не знам како се викаше со кафеава шара е 16цм мислам беше. Голема препорака за него
Мислиш Viscoline? Тоа се мислам дали да го земам или од Алмеро? А ми треба за месец, но никако не можам да одлучам
Ее да баш тој. Го добивме многу брзо а нестандартна димензија беше. Скоро 2 години го имаме и сеуште нема маана, пре презадоволна сум
Здраво, Каде може да се погледнат Алмеро или Федербау во Скопје? Има ли некој искуство со душеците од Пункт?
Imas vo loco croco, enci menci, bebesupermarket. Zavisi kolkava dimenzija ti treba. Ako e 120/60, dobar dusek vo liberta, aloe vera ima
Здраво имам проблем со душекот од магнифлекс е со некој гел внатре ама нема ни два месеци денес видов дека на средината има мувла некоа чаре