Дали некој го има душекот Silver од Comodita? Ме интересира мислење, дали е добар, на намаление им е.
Здраво девојки, Сакам да прашам дали некоја се соочила со овој проблем. Пред 2 години купивме Пер Дормире душек и ни мувлоса целиот. Многу малку е користен, бидејќи не ни е сеуште постојано место на живеење (мажот ми е на специјализација во друг град). Куќата нема влага воопшто, чуван е соодветно. Утре сакам да прашам во Пер дормире дали може нешто да се направи, бидејќи е под гаранција, а и скапо го плативме. Ве молам доколку имате искуство кажете ми. Благодарам однапред и среќни празници на сите.
Porano koga bea kaj park vo toa podrumot cel dukan im mirisase na muvla,sigurno tamo stoel i poprimil Ne e prva poplaka od niv. Probaj prvo od salonot kade ste go kupile .pa potrosuvaci pa pazarna . Ako ne biva nisto prati im email u italija .
Го нарачавме од нивната продавница во Струга и ни го пратија до дома во Битола. Ќе се јавам утре, па ќе видам што ќе кажат. Фала многу ❤️
Луѓе, пробајте ги душеците од Симпо, за парите добивате екстра квалитет. Ние го имаме средниот душек, кошташе околу 12.000 и сме презадоволни.
Сакам само да Ви дадам совет од Пер Дормире да не купувате душеци бидејќи фаќаат мувла, а тие тоа не го признаваат. И многу внимавајте дали душекот го добивате вакумиран или не. Бидејќи нашиот стигна отпакуван без вакум, само во обичен најлон. Којзнае каде го чувале... Но, не го признаваат ни тоа. Многу сме разочарани од непрофесионалноста.
Јас го имам на Симпо од Лаванда на почеток бев задоволна, ама брзо почна да пропаѓа на мм страната длабнатина се направи, материјалот се прави во ипки.На Алмеро душеците ми изгледаат квалитетни.
Искуства со душеците од Виденов? Ми фатија око 2. Едниот е на ТЕД, другиот Paradise. Читав по бугарски форуми, викаат боклук Сакав дормео, веќе имам убаво искуство со дормео, но на креветот не одговара таков, едностран морам. Алмеро имам пробано и ужас е. Пропаѓаат брзо.
Јас имам душек од виденов, на симеонов производител. За 1г но пропадна, има гаранција сега чекаме да ни го заменат. Понудија замена без проблем. Али воглавно не сум задоволна од душекот, сепак погрешен избор на душек направивме тогаш, го земавме доста тенок.
После лошото искуство со Пер Дормире, решив да не купувам многу скап душек и зедов од Федер Бау. Презадоволни сме, многу е убав душекот, малку потврд како што и сакавме. Го купив 11 000, има 3 години гаранција и заменуваат без проблем што и да биде. Се надевам дека овој пат ќе имаме среќа со душекот
A со каков ќе ви го заменат? Со ист? @Nate_K како им се цените на Пер дормир? Мислам дека беа прилично скапи. Проблем е што ми треба едностран душек.. без летвички е креветот со некаков механизам.
Од Федер Бау заменуваат со нов, доколу има потреба. Ни кажаа дека не мора да биде поставен на латофлекс, бидејќи е составен од федери и самите си прават "дишење", за разлика од Пер дормире каде е нагласено дека подлогата мора да биде латофлекс. Подлогата ни е перфорирана плоча со дупчиња, за да може да има движење на воздухот. Ние го купивме Пер Дормире 29 000, имаше и поскапи, со гаранција од 6 год., која всушност ништо не гарантира и нема шанси да го заменат со нов. Така да попрво би платила со понормална цена и би го менувала на 3-4 год, отколку да се заглавувам до скапи и неквалитетни душеци. Тоа е моето искуство, само сакам да го споделам ❤️
Се мислам за душек Aloe Vera, го имаат и Comodita и Dormeo па ме интересираат искуства, препораки или споредба некој да сподели?