Океј се значи цените, мислев да не се изгор скапи од типот до 1000евра, па да не си го трошам времето натака џабе. Ти благодарам на брз одговор
Баш сега брзо пред недела дена побарав да ми пратат понуди затоа знам,е сега како се со квалитет незнам.
Дали некој го има овој душек и како сте задоволни? Станува збор за душекот Swiss iCool. https://www.comoditahome.com/mk/product/душек-swiss-icool-160x200cm/
Zenicki sakame da kupime lezhaj (sto mislite za ovoj od slikava?)od Feder bau e sega me interesira dusek dali da zemam isto od kaj niv ili da su biram od dr mesto?… Nie sakame potvrd dusek… dali da bide so federi vo dusekot ili da bide na dr nacin polnet? Sto mislenje imate?…
Дали може да ми кажеш на каков кревет/подлога ти е поставн душекот? Дали е латофлекс и со кое растојание? Или пак е иверка? Дали има потреба да се превртува душекот? Како што приметив не е ист од двете страни.
Не е латофлекс само, целосно е рамно. Знам дека ни рекоа дека латофлекс не препорачуваат за душеци со џебно јадро. Инаку го немаме превртено, ама мислам дека не е ист од двете страни. Не сум сигурна дека треба да се превети, не се сеќавам така да кажаа.
Хибрид душек од комодита исто и перници од комодита. Откако спијам на нив болките во грбот и вратот исчезнаа, само што душекот нема ни година а малку се улегна. Среќа има 10 годишна гаранција доколку е поставен на латофлекс, поднесовме рекламација и не направија проблем, чекаме да стигне замената.
Не знам кај да го поставам прашањево, изгледа не е за тука Како да исчистам дамки на дормео душек, и од кафе и од вино црвено