Дали Алмеро имаат само изложбен салон во Гостивар и може да се видат и пробаат душеците? Ги разгледуваме и нив како опција па би сакале да знаеме, тие што имате купувано да споделите искуство. Фала ви.
Имаат и во БК мебел. Дример го имаме - катастрофа, пропадна за нецели две год. Сега планирам да земеме од алмак блу оушн мислам беше моделот.
Леле а јас па за дример баш читав добри искуства и коментари, ќе треба да се предомислуваме сега… Фала ти за споделено искуство баш
@bookslover мој предлог Федербау,имам на Алмеро на спална Делукс,добар е не можам да се пожалам,пет години спиеме на него,а за децава земавме на Федербау и со мм заклучивме дека нивните се поубави,заспивам за секунда
Катастрофа се искрено. И ние и наши блиски исто купија, да пропаднеше едниот ке си кажев еве така се погодило ама и на нив исто им пропадна мн побрзо од нас.
Јас разгледував на нивната страна пред неколку месеци, а вака и добри рецензии имаа, не можам да го најдам тој душек во менито, оддамна го имате земено? Јас го гледав конкретно долче вита.
Пред 2 и пол год. Единечните може им се добри ама големите за на спална се искривија за мн кратко време
Рилекс мемори од алмак го има ли некој? Ние земавме таков и може смешно е ама јас не знам која му е страната на која што се спие. Се јавив прашав ми кажаа као демек сликај ќе ти кажеме и ми кажаа која е страната иако ми делуваа многу несигурни и како да сакаа да ме откачат само. Мене баш таа страна му делува како да е потврда и како да треба да е од долната страна пошо нели горната треба да е со мемори и помека да е. Се мислам дека згрешив, во салонот ми делуваше на многу помек душеков, сега ми е многу тврд, требаше да си одберам блу оушн или nature soft green, тие на помеки делуваа...
Дали некој од вас има душек од yusk ? Ми треба за детенце, има по 8.000 , вака што гледав 12.000 13.000 слабо нешто поевтино .. и случано од санлес да не имате кревет , од оние со извлекување што де прават како спална ?