Јас претходно го зедов наддушекот на Дормео и ми го реши проблемот со тврд кревет, мислам дека од 8цм го имав, дали беше нешто со алое не се сеќавам точно ама презадоволна бев. Сега имам душек од Дормео
За колку време ви го доставија? И ние го купивме Ројал Дрим во јануари уште, немаат абер за достава. Рекоа за три недели, не бројам веќе колку време чекаме. Треба да се јавам некаде?
Да, обавезно ѕвони им. На нас за 15 дена ни го доставија, ама какви се треба да им ѕврцкаш нон стоп. Така што јави се препрашај ги до каде е. Не сте погрешиле со изборот преугоден е душекот
Iskustvo so dusek od Comodita Lavanda modelot? Prvo se mislev za od Aloe da go zemam, ama nesto go smenile sostavot rekoa i ima federi sega, pa ovoj Lavanda go kazaa kako slicen. Cenata mu e dosta eftina okolu 8000 denari za 200x180 https://www.comoditahome.com/mk/product/душек-lavender-180x200cm/
Да, после некој ден откако им се јавив. Топ е душекот, засега е супер. Да видиме на долги стази како ќе се покаже. Ми се допаѓа што е потврд, убаво се спие на него.