Од Simpo е со кокосови влакна и две страни за спиење летна и зимска. Незнам точно име. Ептен држи топлина во зима. Одличен е.
Дечки, јас си го купив овој душек http://mk.marketkonekt.com/mk/dusheci-f ... ductid=iJc од Мебел Ви и многу сум задоволна, сакам убав ортопедски тврд душек на кој што може да се наспиеш бре Не е скап за мојава димензија 180x200 цената беше нешто над 100 евра што е многу поефтино од сите други што ги гледав кај нас. Само лошо е што доставата на Мебел Ви е до пред зграда/куќа и не ти го носат до горе... треба сам да се снајдеш...
Треба да купам еден душек-за единечен, не за брачен кревет, за повозрасна особа, па ако може совет да ми дадете каков душек и од каде да купам. Однапред ФАЛА!
сега имаш во форма нова ,форма идеале душек под 190,90 е 3200 до 3700 ден јас земав таков и многу е добар за спиенје а исто земав и од симпо 2 дусека и од нив сум задоволна многу али тие се 8000 ден е 1 дусек . еве ти број од форма нова јави се и прашај али јас мислам дека се иста цена или би бил поефтин 02/2-551-803 позз
Симпо, купен пред 6 години. Задоволна сум.А сакам да го пробам новиот на дормео, изгледа фантастично,
Јас имам дормео душек ми го купија моите пред едно година-две ии добар е јас сум задоволна знам може да се свртува и на 2-те страни на едната е тврд а на другата мек јас порано спиев на меката страна па ми текна нешто и го превртев на тврдата иако нема некоја голема разлика јас преферирам сега на тврдата да спијам.
Сакам да си купам анатомска перница од оние со мемори пена, но се двоумам помеѓу перниците на Симпо и Дормео . Некој да ми даде совет и мислење, да сподели искуство кои се подобри ?
јас спијам на душек дормео и прекрасен е презадоволна сум.. Ја имам и перницата со мемори пена,земи ја,супер е,мене баш ми одговарат.. Дечко ми па имат душек Бернадра и за ништо на светот не го менуват,нему па на Дормео не му е удобно,навика пуста
Јас пак имам дормео и сум мн задоволна. За сиве години имам сменето 2-3 душеци прилично скапи и ниеден не се погодил како дрмеово.Дормеото ми е супер сега треба да си купам уште перница и крај, додека останативе душеци кога ќе легнеш пропаѓаш
со мм во план сме да го купиме дормео наддушекот. бидејќи сеуште немаме спална, а сунгерот од троседот е достаа мек и цело тело не боли .. сакав да ве прашам колку чини, дали некој има и како сте задоволни ако го имате?
Избор на душек и перница за спиење Споделете добри и лоши искуства со вашите душеци и перниц. Од каде ги имате земено, колку сте задоволни од нив, дали сте навистина одморени, без болки итн.
Избор на душек и перница за спиење Перницата на која спијам е од Стружанка. Јас сакам меки перници, да тврди почнува да ме боли вратот. Задоволна сум, одморена и без болки. А имам спиено на Дормео душек, и подобар душек амин.
Избор на душек и перница за спиење Мене и душекот и перницата ми се од Дормео. Прекрасни се , немам зборови