Јас немам идеа каков душек да земам,на дормео ми се скапи,на Симпо ги има една другарка кажа дека мирисал на мувла,имаат гаранција но не му ја признаваат
Два сунѓера едно врз друго(такви се двоспратните кревети во интернатот.) Не а моменти ми иде да го исфрлам пошто за рбетот не ми погоден. Дома мислам дека е мешан и сунѓер и федер и супер е
Na dormeo Aloe Vera, I vo Spalna I vo detskite sobi I sum zadovolna mnogu I plus imas 10 Godini garancija sto I da bide, Dali muvla se ponavila so garancijata, to go menuvaat
има ли некој душек од YATAS турската компанија за душеци, имаат салон доле во подрум во рамстор? гледав нешто па ме интересира некое искуство? имаат кинг сајз тоа ми се допаѓа
Koga ja zedovme spalnata nekako dormeo ni se vide skapicok i si zemavme dusek mislam bese 12000 den sto marka e ne znam ama mnogu ni se pogodi.Za sin mi koga trebase da zimame dusek za vo detska ni preporacaa edni prijateli so decinja da si zememe na dormeo plus i pernica i sme zadovolni.
Во simpo Прилеп пред два дена бевме и ни понудија душек околу 10.000 денари со кокосови влакна и можиш да го превртуваш за летна и зимска сезона.