Лима. Секогаш ми велат така, исти сме биле, скроз... Луѓе ме запираат на улица, каоо...ајде да се сликаме, те молам?! Али не, шо ги е*ам, ќе ги сечам. Јуник сум си на мама јас. Најубава!
Абе помалата братучетка еднаш ми рече дека сум личела на Лејтон Мистер, мислам ја виде на една слика и ми вика на оваа ме потсеќаш . Мислам подобар комплимент во живот немам добиено , инаку нема врска не си личиме. Баш после тоа еден саат се гледав во огледало и не, не...
- најмногу ради фризурата и тој некој блесав елемент од карактерот на Амели. Исто, кога имав кратка коса, со овие ме споредуваа: - Селма Блер -Шерон Сосамон, ради атитудот, иако никогаш не сум била толку слаба, нит ќе бидам
Мајка ми многу пати ми вели дека сум плукната на господична Каролина Гочева, иако јас не ја поднесувам - многу ми е антипатична. Демек сум била како неа сламче тенко ем високо. А шала на страна, згодна е Крколинче, ама не ми е по мерка и тАчкица. Кога ми беше подолга косата, ми кажуваа дека многу личам на Јана на Идол што беше. Се прашувам со кој памет ме споредуваа, најверојатно пак заради слабоќата. Ајде и бојата на косата мааааалку, иако мојата не си ја давам за никоја друга, ма и често знам да си кажам дека никој друг нема иста.
Ми имаат кажано дека имам црти како Меган Фокс Други пак дека личам на Емина Јаховиќ, и на Моника Белучи
Детиштата од маалото ме викаат Каролин. И замислете, како што и се испиени мозочињата, Каролин се изглупира нешто и... и ќе ме каменуваат. Нема врска, не личам на неа. На моите и личам на Кејт Мос И на женската од 10 things i hate about you... посебно во карактерот На дечко ми на ... Линдзи у овај фазон Спојлер Баш како гледаат другите на мене, само уште другарките фалат.