Абре бидете вие срекни гледајте шо ми се деси мене сестрата на мајка ми ме видела со татко ми во веро и помислила дека многу си личиме и дека сме сигурно брат и сестра али кога се загледала сфатил дека сме ја и татко ми и дим да ја нама
На многу личности ми имаат речено дека личам, а јас не си наоѓам ништо слично со нив. Можеби на некои слики, ама ретко. Речиси на сите им личам на Анџелина Џоли. Некои викаат Северина и Емина Јаховиќ. Некои викаат Џесика Алба, на некои им личам на Кетрин Зета Џонс во очите (ова дефинитивно нема врска). Еден другар на дечко ми ме вика Дамата, оваа некоја од турска серија, ја видов и не личиме. Дечко ми вика некоја си Изабела од султанот и онаа што ја глумеше Есмералда во таа шпанската серија со Зоро (ова мислам дека е најреално од сите). Marlene Favela се вика.
Многумина ми имаат кажано дека личам на Елена Ристеска, мада ја коа се глеам у оглеало не глеам некои сличности... А и со тие непознатите шо се дружиме на мсн и се глеаме на кам ми имаат кажано истото...
mi vikaat deka Licam na Filiz od senkata na vrbite http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8479_n.jpg i na cicek od ljubov i kazna, a na skolo me vikaat Kim Kardasian poradi isprceniot zadnik hahahh