Ема Вотсон. Женскава ја обожавам, и кога некој ќе ми рече дека личам на неа, се топам од задоволство.
Смејам ли да се пофалам макар не било бре вистина брееееееее?! Па наравно да смејам! Еве од вчера! Па поим немав која е, морав да ја гуглам. Башка женско ми рече бе ало!!! Не многу, ама има,има нешто,но формата на лицето дефинитивно не е таа,јас сум поситна... Уште да бев фотогенична,модел ќе станев! Добро лажам. Море,море Бонд женска станав! Па станав,откако завчера шиптари не бркаа по чаршија,ама тоа друга прича, друг пат не глумам бедес,тоа знам! Камо уште да личев,еве откако така малце сум пореална...
и Другарка ми ме викаше беатрис, а искрено, врска неам, можам само да сонувам за волку дебела уста А со Аврил имам некои сличности најверојатно..
На Наташа Беквалац и Бритни Спирс, а најинтересно е тоа што двете ни најмалку не наликуваат една на друга Јас пак не мислам дека личам на ниту една од двете, можеби само малку потсетувам на Бритни во насмевката, сличен облик на уста и заби имам. Немам коњеста муцка како Наташа
ми имаат кажано дека личан на Хурем,незнам можеби само усните и обликот на лицето ама косата и очите нее
Денес колегите на факултет ми рекоја дека личам на Ријана, јас врска немам со неа Така останав па уште и Ријана ме завикаја
На Лана Дел Реј многу ми имаат речено дека личам а јас мислам дека немам никаква допирна точка со неа Исто ми имаат речено дека во очите и погледот личам на Адриана Лима а јас мислам дека не личам на никој и си сум уникат!