Na onaa Ajbige ako ja pamtite od Velicenstveniot Sultan Sulejman, ushte da imav nekoj koj Bali BEg dobro ke beshe hahahhahaha
вчера сабајлето ја гледам сликава на пц и само мајка ми иде и ми вика незнам но ти мн ми личиш на оваја.. и јас арно ок и личам ок..после идам кај една другарка и овоја вика ејј ми личиш на Ел.. и јас арно.. незнам шо толку ?? до вчера имм л ичев на Кортни сега на Ел и личам
На турскава глумица од тој филмот со виолина нешто беше, одвај ја најдов. Јас не го гледав ама многу луѓе ми имаа речено дека сум личела на неа. И на многу други, ама не ми текнува сега...
Дечко ми и другарите негови ми викаат дека сум личела на Lucy Pinder што све нема да измислат колку да те реметат
Цеца, и тоа доста луѓе ми го рекле тоа, сега баш ми текна, посебно коа ми беше косата во нејзин стил. Ма да морам да признаам на некои слики вака си личиме . А и голем број ми рекле на Антонија Шола (како што кажав претходно). Е која е сличноста меѓу нив па да имам сличности со двете? Може дека се пејачки
Јас си личам на тато инаку ми имат речено дека личам на: 1.Emilia Attias 2.Meryem Uzerli 3.Leighton Meester Ако се комбинират 3те може да испадне нешто како мене
Сега која ја скратив косата ептен, т.е не сега, туку летото, и дечко ми и цимерката ми спомнаа дека сум им личела на некоја актерка. А на која, не знаеја да ми кажат. Јас пак мислам дека не личам на никоја.
На Селена Гом(н)ез ми викале. Ради формата на лицето, бејбифејс, усните, боја на коса. Разликата е у носот, помал ми е И очи покрупни имам.
Мене во последно време многу често ми викаат дека сум личела на Елена Ристеска Особено кога ја носам косата високо врзана во репче.