На Vanessa Hudgens. А посебно на оваа слика. А јас пак мислам дека воопшто не си личиме,можеби дека таква коса имам па и насмевката,незнам.
ХАХХА како помала на шехерезад, во времето кога играше ток филм. А сега откако сум плава на Величенствената демек хахах
На Хурем Султан... Spoiler Мислам јас си ја сакам нејзе, ама бидејќи сум се офарбала портокалова и имам зелени очи, на нејзе сум личела
мене ми имаат речено дека на карактер сум била како неје, мислам како ликот од серијата- хурем(не меријем)
Карилина Гочева,дури еднаш и ме помешаа,мислам на слика,на мајка ми,на татко ми помалку,и кога се загледав убаво стварно личам,порано ми викаа дека личам на Анџелина Џоли,Северина,баба ми ми вика дека личам на онаа од љубов и казна,Јасмин,потоа на Аси,и на Хурем.Од сите овие последниве имам сличност само со Каролина,јас мислам бар.
На Шехерзад, тоа не е нормално колку луѓе ми имаат кажано па дури и дечко ми претходно се знаевме но кога ја гледал во Илјада и една ноќ се повеќе сум му личела на неа и така се реши да ми се обрати после подолго време