Ко по4на кога лисјата паѓаат сите ме викаа ферхунде превише сум си ли4ела ,после па ко по4на ифет па ифет ми викаат не на име него ,,ифет кај си ма,, Ми се има слу4увано и многу пати некој да ми каже,а ти ифет да не си хахах (знаат дека не сум али ради гоолемата сли4ност,што јас неможам да ја зебележам)
Туууу, ту, се турски глумици бре на форумов Мене ми немаат речено дека личам на турска глумица, или на некоја глумица општо. (смајлиштосиземацелопаковањепалома) Ама затоа вчера Џокси ми рече сум му личела на една негова школска . Фино девојче инаку, ептен убаво
Цел клас ми велат дека личам на Нигер Калфа од Величенственот.Кога ми кажаа не знаев за која ми зборат а кога ја видов на филмот реакцијата ми беше ваква .Ги прашувам моите дома и ми велат Па имаш некои заеднички црти со неа само што ти си помлада верзија .Не знам ама јас мислам дека не си личам
Кога ја носам косата собрана во пунџа, сум наликувала на Одри. Би рекла, само во насмевката и истакнатите јаболчници.
Баба ми(мајка на мајка ми),мајка ми и двете сестри ми велат дека личам на Скарлет Јохансон...а пак некогаш мајка ми ми вели дека си личам на тетка ми