Најчесто ми велат дека личам на Северина...посебно сега со пократка коса и кога ми е локнеста.Јас лично понекогаш забележувам сличности веројатно она што го забележуваат и другите...како и да е не личам на некоја лоша фацка, така да не ми сметаат споредбите
Ми викаа дека личам на Anne Hathaway од еден романтичен филм кога носи наочари и имаше кратка коса . А за тоа колку личам на неа, имаме исти облик на лице ама незнам не гледам нешто ептен слично.
Додека бев плаво/портокалово...на антонија шола. Ама тоа беше одамна, поминаа години, ми се измени ликот и веќе со години менувам кафеаво/црнов косата.
keira knightley Не знам од каде им наликувам на луѓево на девојкава а повеќе ми имаат речено дека сум потсеќала на неа. :? А најврв ми беше, е тогаш на времето ко беше актуелна 1001 ноќ серијата, цело школо ме викаше Шехерезад. А јас сум многу посветла и во коса и во тен од глумицата а богами и во лицето ич не личиме.
на бабами таткоми на една хрватска глумица што ја глумеше Петра во забранета љубов на а1 што играше на софија манева и намн други...хаха