Михримах Воопшто не се сложувам, единствено ќе се сложам во тоа дека имаме иста боја на коса, веѓите ни се горе долу слични.. (имам густи веѓи како нејзините) и очите, само што моите се повеќе накај плаво. Друго не, цртите ни се различни
Еве слика на кого личам ( не дека јас мислам дека личам на неа туку нема некој што ми нема речено дека личам на неа , ако сакате проверете па кажете сами имам слика поставено од мене во модни критики за не толку храбри феминки )
Ма по самиот изглед се гледа на кој личам изгледот ми е копија на мајка ми а карактерот цел е на татко ми
Во последно ми велат дека личам на Ферхунде односно Дениз Чакир според некои фацки што ги правам ама само на сликите исто и ми велат дека во живо кога ме гледаат наликувам на Хурем, со Хурем заедничка ми е само бојата на косата и устата можам да кажам
Lana del Rey. Ма нема шанси.. уште ова не ми беа кажале. Добро имаме можеби некои црти, ама во носот ептен се разликуваме. Косата и очите ни се исти, кажи речи.
И мене исто.Поготово татко ми,цело време тоа ми го велеше. Инаку ми рекле дека личам на Хурем кога имав боја на коса како нејзината. И некои пријателки ми имаат речено дека личам на Мајли Сајрус,но онаква како што беше порано.