Малце ќе ви звучи смешно но ми велат дека личам на Бихтер од притаени страсти па братучед ми го направи профилов бихтерка.
Зоне Многумина ми кажуваат дека личам на неа и во карактер и лице ...А ја и ја обожаавам, и пак мислам незаменлива е ниедна не личи на неа
Многумина ми имаат кажано дека личам на Шаде Може имаме некои слични црти и устата е тука некаде само не сум толку црна.
Повеќемина ми имаат речено дека ги потсеќам на Катарина Радивојевиќ, можеби на прв поглед, во формата на лицето, очите, устата...
На Шехерезад од 1001 ноќ Ама нема некој што не ми го кажал тоа Само што јас сум Шехерезада со сини очи
Мене ми викаат со Alizée Jacotey сум личела заради бојата на косата, цртите и тенот... искрено, можеби малку си личиме, но таа е поубава
http://www.play-analogia.com/cgi-bin/index/u/ Проверете на кого личите тука ! Кликнете Choose photo ,па на вашето десно око ,па на левото и кликнете Sumbit . Иначе од машкиот пол сум личела на Џеки Чен .
На Axl Rose иако сум девојка ,и косата не ми е портокалова (според мене ич не си личиме али тука се тие со подобро око) П.С не сум рокерка Spoiler
На Анџелина Џоли И на Кјара Гоља. На Кјара Гоља бе И на тато. Аз си личам на башта ми. А многу често не личам на ништо