на комшивката и комшијата.. хаххаха се шалам копија на мама, ама и не би се согласила во тоа потполно
Мене обично ми викаат дека им личам на Швеѓанка, Германка или граѓанка на било која друга држава кај што има плави луѓе. На никој конкретно не ми рекле дека личам.
На Сања срцкава http://grandnarodnatelevizija.com/wp-content/uploads/2014/09/sanja- culibrk.jpg Мојата муза .... Па и да, еве коа ќе се видам у огледало, гледам дека се у право.
jas ednas bev vo ginekologia na pregled lele koga zapna edna doktorka i mi vika:leleeeee ista kako drew barrymore ama zapna i zapna na site im rece sekogas koga ke me vidi ke se nasmee i vika nis hodnikot eve ja drew barrymore lele mi skurci gledam sliki ama nemam nesto slicno so nea osven nekoj delovi na liceto.si vikam sto ie na ovaaa cela ginekologija zborese za mene hahaha boze boze kakvi lugje ima pa sto i da licam na nea nemora odma sekoj da se panici.
На Селма Хајек или како и да беше а кокретно на мама или на тато не мн ретко се случува да ми кажат дека личам на сестра ми или на брат ми
Цел живот слушам како сум личела на татко ми и убедена бев во тоа.Ама сега одкако неа ја нема почнаа сите да ме споредуваат со неа.Е од кога личам јас на мајка ми?Како тоа не ви текнало порано? И мене ме збунија луѓево. А во последно време добивам коментари и дека личам на Џансу Дере (Сила)...можеби,по малку...
јас сум личела на Кети Пери. па тоа е добра вест, само уште да си личевме како што викат абе остај само муабети си вадат