На Stajsi MC >_> Отпрвин не ни знаев која е,па ја побарав и зажалив ептен... А дека личиме личиме ептен,само од надвор хаха
На Дениз Чакир и Мерием Узерли , иако тие две немаат ништо слично меѓу себе и на двете сум наликувала
Devojki temava e na kogo od slavnite licite, a ne da gi postirate slikite od najubavite celebrities Just kidding
Мене ми рекле дека сум како мешавина од Италијанка,Шпанка,Португалка,Французинка или која било друга латино или држава и Швеѓанка,Норвежанка,Данкиња,Русинка,Пољакиња,Чесинка или која било друга руса нација.А конкретно ми имаат кажано дека личам на Миранда Кер,Алесандра Амбросио,Адријана Лима,Маријана Еспосито и Кендис Сванепул.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/05/67/a2/0567a28a35efa17ae619ce4a45f7dd10.jpg copy paste sme so bratov
Денес - девојче многу го личиш, на една наша, не го знаеш, пејачка е. Е како се вика де? И ми кажа. На зелен пазар, банани купував и гратис лимонче ми стави. Она е далеку поубава, а јас сум побуцкаста...малце поише од неа.
На Meryem Uzerli, и тоа милион пати ми имаат кажано. Јас не ја гледам нејзе на моево лице ама што знам..