Зависи од човек хахахаха али сеа за сеа сум за некои слична со Клои Кардашиан, на мајка ми и на 2-3 другарки им личам на Милица Тодорович а пред неколку години им личев на Адел
Nicole Scherzinger, ама шо знам... https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/a4/22/f1/a422f1a725458e6f532d9720a799558f.jpg
Кој ти рече тебе дека личиш на Тања Савич ? Не се уфилмувај поубава си од неа Петро моја Петросана @s&s Ескее ве сакам бее, телепатски души со Петра Ае мене не ми рековте дали личам на некоја певалка или
Хахахаха на Цеца на млади дани , а @Crna Dama на Чуктераш ! Зајебавам се ,уникат сме сите , остај певаљките Ве гушкам Имајте убава вечер.
Хахаха ја и чуктераш петро моја ова твое масло е знам ама ако хахах шо сум била убаа ја уф ве гушкам и јассс
Да бе јас сум уникат, никако дупликат, хаха. ДОСЕГА НЕ МИ РЕКЛЕ ДЕКА ЛИЧАМ НА НЕКОЈ ПОЗНАТ, А И НЕ СУМ СРЕТНАЛА НЕКОЈА ШТО ЛИЧИ НА МЕНЕ, ОСВЕН ПРЕД МНОГУ ГОДИНИ ВО НАШ СВЕТ, ЕДНА ОД ДЕВОЈКИТЕ НА НАСЛОВНА СТРАНА Само веќе не ми стои веснкот, да ја видам на фб, дали уште личиме