На Снежана (од приказната) И од поново на некоја глумица од турските серии, ама пошто не ги пратам, не и‘ знам име да ја најдам и да ви ја покажам.
Од попознативе на никој Инаку ми рекле дека личам на една девојка што настапувала на некое од балканскиве шоуа за пеење - Софија Периќ А и личам стварно
На бугарска пејачка на Гери Никол. Ама гледав и се чудев немам ништо слично со незе, само бојата на косата.
Немат ми кажано конкретно дека личам на некоја позната личност,ептен специфична фаца сум си ама ме имаат прашано повеќе луѓе дали сум Русинка Иначе копија на тате
Другар ми неколку пати ми има спомнато дека сум му личела на Lisa Teige Кога носам капа можеби мааалку, инаку не.
Забавна тема Кога бев тинејџерка ми викаа дека им личам на каролина, Каролина во тоа време Сега пред некоја година ми викаа дека им личам на Калиопи, машки тоа, еден ми рече дека во устата посебно му личам на Калиопи Шо ли си мислеше А кога ќе размислам стварно имам таков широк осмех инаку црна таква со ситни очи стварно потсеќам може и на двете