На Анелија-бугарската пејачка. И се согласувам со тоа, во цртите на лицето, косата (кога и беше црна) па дури и во градбата на телото сме ептен слични.
Oд семејство, на никој не личам. Ни мајка, ни татко, ни брат, ништо. Ама мајка ми вика дека сум била како пра баба ми. И таа била како мене, може не којзнае колку висока ама така изгледа, демек сме носеле некоја големина во себе и плус и двете со природно многу мали струкчиња. Од познатите ми рекле на Моника Белучи, посебно во Малена. Ако го гледате филмот, ќе видите како одам. Стварно си личиме, во цртите, телото само мојата коса е многу посветла и подолга и очите покрупни. http://www.youtube.com/watch?v=j4C0szpgokQ
На мајка ми, татко ми, баба ми.. сите различно. Иначе ми имаат кажано дека личам на Касандра, и порано да, како помала личев но сега се изменав. Сега ми имаат речено дека им личам на Викторија Бекам.. мада мислам дека нема врска. Како пронајдоја слично напросто незнам
Барбара Мори мене ми е многу одвртна незнам дали поради нејзината глума во Руби .... А повеќето ми имат кажано двојник сум и била хахах
На Cansu Dere- Спојлер (Eysan од серијата Ezel) На Alyssa Milano На оваа Zeynep Köse Можда на некоја личам ама јас појма немам,не можам да знам,освен во очите по малку на сите три...