Сите ми викаат иста мама сум била А другаркиве и некои колеги од работа ме зезаат дека сум личела на Хурем султан
Моите дома ми викаат дека сум била копија на баба ми. И во право се, многу си личиме. Иначе, на другарките сум им личела на Блер кога ќе сум правела некои фацки или кога ќе сум зборувала. А, и ќе заборавев, понашањето ни било исто. Ама, јас не гледам никаква сличност со Блер. Исто, ми имаат речено и дека личам на Vanessa Hudgens, Rihanna (со црна коса, кога беше нормална), Неџла од "Кога лисјата паѓаат", Бену од "1001 ноќ" и уште на некои глумици од шпански серии, чии имиња во моментов не ми текнуваат. Најдете сега НЗС да ве видам.
Копија на мама сум јас. А баш сега кога беше актуелна Евровизија, ми рекоа дека сум личела на Нина Бадриќ.
не само што ми рекле други дури и јас ја забележав сличноста шпанска глумица некоја, од шпанската верзија на Клон иначе верувате ли дека на светов имаме свој dubbelganger?
ЈАНА БУРЧЕСКА Спојлер http://images.search.yahoo.com/imag...mages.search.yahoo.com/search/images?p=%D0%88
Кога сум била со собрана коса, сум личела на Џенифер Лопез А често ми кажуваат дека личам на Бијонсе, секако со посветол тен
Keepin' it old school Оти повеќето се испофалија со Холивудски убавини. Не дека они наоѓаат сличност со нив де, туку така други им рекле. Од љубомора зборам глупости.
ми имаат речено дека личам на Мила Кунис Меган Фокс , и други глупости , што ли гледаат дека личам на нив незнам , тотално згрешиле xD
Абе сите до е еден ми рекле дека личам на тако ми... и за дивно чудо стварно си личиме.. само што јас немам плави очи... а па он личи на Џеф Бриџис... само што има поправилен нос од него... а и генерација се... и стално со тоа и се фали на мајка ми... демек бил бољи,.. а мајка ми за него измислена... Од секогаш сум сакал малку повеќ да личам на неа...