Одсекогаш незам зошто,сум била чуствителна на оваа тема.Мојата мајка ме родила на 36,сестра ми на 38.И многу се нервирав!И од секогаш сум се страмела да кажам колку години е мојата мајка. Затоа што во класот сите имаа доста млади мајки,а јас не!
Мене мајка ми ме родила на 28 години и сум прво дете,а сестра ми ја родила две години подоцна односно на 30 години.
Наместо да си среќна што имаш мајка, ти се срамиш од неа. Некои немаат мајка, оставени се во дом за сирачиња, на некои им е почината итн... Немој така, таа ти дала живот и мојата има 44, па ми е гајле. Таа ме родила, таа ми дала живот, таа ме носела 9 месеци во утробата, да не била таа јас немало да постојам, а искрено не ни изгледа како да има толку. Сите ми викаат колку млада мајка имам. Извинете за офф-топик но навистина не е во ред вака да викаш за мајка ти, каква и да е таа е ТВОЈА МАЈКА.
Пишував во минато време! Како сум се чуствував кога имав 7 год. Сега мислам поинаку. Дрим не е сеедно за дете од 7 год.,понекогаш сакајќи да се покажеш дека размислуваш како возрасна,размислуваш за твои год. и помала! Ама сепак ТЕ САКАМ ДРИМ! .Пред 3 денови размислував колку ли бев само глупава кога размислував така.Со созревањето се сменува и мислењето!