Не си сама, јас сум на 37 родена ... Не сум била во план ич, ама сум ги зезнала на старост Имале во план ама бре кариери, стан, па после јас на готово ... на средено сум дошла . Додека бато се начекал па се помачил малку повеќе со нив ама кога добил сестричка радости го изеле. Искрено ме нејќел од прв ден дека женско ... ама после, па и сега ич не жали за дада.
Моите се 7 години разлика во години, кога се земале таа 19/20 тој 26/7. Првите 6 години не можеле да имаат деца, па на 26 мајка ми го родила брат ми. Му се радувале и второ не планирале зошто не знаеле дали ќе добијат, кога 6 години подоцна ме склепале мене т.е. мамичката моја си имала 32 годинки. Родена сум со леукемија, и проблеми со дишните патишта па не задржале месец и нешто во болница, јас во инкубатор, а брат ми се убивал од плачење по дадето, што како замена за инкубаторот ја понудил рерната. Будалетинка бил, ама многу ме сака .
Мене мама ме родила на 17 (за недела дена направила 1, сестра ми на 20, а брат ми на 23, сите сме на 3 год. разлика и супер ни е