Ќерка ми ја носев и родив на 28, две неели пред да наполнам 29. Сега син ми го носам на 30, и ќе го родам на 30!
i jas kako tebe na 21 bremena, na 22 rodiv zdravje i jas vakva razlika kako tvojata sakam za vtoro.. Pa ako dade gospod i ako imam sili i uslovi kje odam i na treto
На 25 забρеменив и неполни 2 месеци отκаκо наполнив 26 го ρодив моето синче! Имав една неуспешна бρеменост на 24! Но, тоа е веќе зад нас!
На 27 останав бремена, здрвје Боже ќе ви пишам кога ќе го родам..,.Зошто последен термин ми е 2 дена по мојот роденден (Може на 27, може и на 2 Може ќе излезе порано и ќе бидеме двајцата родени на ист датум Така типуваат најблиските
На 26 останав бремена,ама безуспешна,бременост,потоа на,29 и таа без,успех и трета,среќа на 30,на 30 ми се роди ќеркичка.
Првпат на 22 и го изгубив, вторпат на 24, родив ќеркичка на 25, трет пат на 26 и родив синче на 27, сега на 29 го носам и на 29 ќе го родам 4то по ред, третото детенце.
Со првото останав бремена на 32год и на 32 го родив,а сега имам 35 а ке го родам на 36 год. изгледа овде сум најстара но што да правам кога со мажот ми ни се шеткаше
Nesi najstara Prvoto go rodiv na 20 god.. vtoroto 23 god.. tretoto na 34 god.. i cetvrtovo zdravje na 36 god treba da go rodam