....ti se palsies na 29 godini za tri deca......a jas sega sum 36 i mene mie prvo dete....tek kraj maj treva da se porodam pa ne mislam boze zdravje so edno da ostanam.....sega vreminjata se izmenija ne isto kako porano...i jas kaki tebe .se plasev.......ali fala bogu dosega se vo red i nemam nikakvi porblemi.....sekako e malce tesko ali toa e normalno....pozzzz i samo napred ti si uste mlada
ne ne si najstara ima i posteri od nas.....jas sum so 36 i prvo mie....mozno da fatal i 37 duri da se rodi.....posto kraj maj mie terminot a jas pocetok juni sum rodena.....pozzz i samo napred
bravo jas sum po tebe kolku so gleam vo grupava ali nikogas ne kasno samo ano se saka pozzzz i so lesno
Со првото на 17 ипол , со второто на 19 ипол ( најмлада сум знам , и кај матичниот а и на клинички центар најмлада сум ептен сум избрзала ) . Синко го родив со полни 18 , а керкава ке ја родам , здравје со полни 20 год
Морам да Ве прашам и се извинувам ако ви навлегувам во интимата. Сите вие што се родиле од 20-24 години планирана бременост ли била ? Гледам дека доста ве има.Нели ви е тоа рано ? Како успеавте да завршите факултет со дете , работата ? Можеби до мене е,но јас навистина не се гледам себе си во наредниве +8 години како мајка .
А кој рече дека имаат тие девојки завршено факултети? Или дека им било целта да имаат факултет? А можеби им била планирана бременоста, колку жени познавам кои имале деца на млади години па имаат среќно семејство...ако некои работи ти се поклопат, јас не гледам зошто и ако било непланирано бебе - тоа да си го родат и да бидат среќни и да имаат и фамилија...можеби покасно завршиле факултет...сечиј живот е различен и за различни луѓе дефиницијата за среќа е различна....можеби бев премногу груба и директна, но вака јас мислам