prvata kerka ja rodiv na 29,pa zapisva fakultet,i + rabotev ,se se postignuva ako se saka,fakultet zavrsiv vo rekordno vreme,vtoroto go rodiv na 34.
Na 24 Zavrsen fakultet, stabilna rabota, vistinskiot covek pokraj sebe.. Decata ne sprecuvaat da "zivees" Nekoi I na 35 ne se spobobni deca da gledaat, drugi na 20 odlicno go pravat toa. Sve e do individuata
Мислам дека не се замарајте повеке се однесува на тоа да не се потресуваат дека имаат 28 години а немаат дете или дечко или маж а не дека семејството е замарање.
se e toa super ali nekogas ne zavisi od tebe koga si ti spremen za dete.....ima tuka i povejke faktori..... zavisi kakbo iskustvo zivoto ke ti priredi i kade ke te odnesi......ali spak sekoj e individua za sebe......jas bev uste na 25 spremna.. zadete ......ali ete zivoto sakase poinaku.....taka da sekako e pozitivno dali pomali ili postari se si ima svoe....poz
На 35 години. Во долга врска и повеќегодишен брак. Сакавме прво да прошетаме, да си се посветиме еден на друг, а потоа и на децата.
На 31, ќе родам на 32. Браво за младите мајки во групава, мене на 22 уште главен "проблем" ми беше каде да излезам и што да облечам, а сега од оваа перспектива ми е малку криво што не сум се решила порано, барем околу 26-27.
На 26 останав бремена, на 27 го родив првото. На 29 останав по втор пат бремена, на 29 и ќе го родам. Ако решиме да имаме трето пред 33-34 не го раѓам! Да можат овие две да ми помогнат со третото.
еве на 25 ќе си ја родам ќерката и се сметам за баш млада а во никој случај не би можела да се замислам мајка на помлади години