prv pat ostanav na 18 god rodiv prekrasna kerka Jovana, 2 ipol god e sea, se nadevam ke ima i vtor pat
jas se omaziv na 20 na 21 ostanav bremena i na nepolni 22 go rodiv sinot koj sega ima 3,5 godini a za vtoro ne razmisluvam ne deka ne sakam ama strav mi e da go pominuvam ona sto go pominav so nego
На 19 години останав бремена, на 20 ми се роди ќеркичка која сега има шест години. Второто ми е родена на 24 и таа е ќеркичка. [mod-kirilica:2bs9omsc][/mod-kirilica:2bs9omsc]
јас останав бремена на 21 ке родам на 21 а после месец ке полнам 22 па и не се битни годините порано подобро а не на 30 ја на 50 мозе баба ке бидам а некои мајки е кога они ке бидат баби аа?
Е, а кога ти ќе си шеташ по кафиќи,диска...со другарки...да се забавуваш и уживаш во најубавите години, а да не зборам за дечки,удварачи и остали слатки моменти аа??
На 50 мајки? Тогаш жена е у климактериум,и мајка да биде богами тешко...Или оваа информација ти побегна од раце?
Ааа не, ако ти ќе родиш на 21, и ќерка ти на 21, по таа логика на 42 ќе станеш баба На 50 веќе ќе го носиш внучето во школо во трето одделение. Нема, врска секој со своја приказна и судбина... Нема правила и некогаш неможе да излезе според некој однапред зацртан план.
Добар пост Стварно ја не ја сфаќам која е поентата да се стане толку брзо мајка? Толку ви се брза ли за нешто што би можело уште 5-6 години да почека?