Со првото синче останав бремена на 28,само што наполнив 29го родив второво останав со 31,на 32ќе го родам читајќи ве се повеќе си велам дека ќе имам време и за третото..здраво, право.. Едно девојче да ни даде Господ
So prvoto ostanav na 22 g a ba 23 god go rodiv A sega vtorovo zdravje Boze na 26 ostanav a na 27 god kje go rodam
A ti kolku mlada si bila. Poslem deceniska borba ocekuvav da si nekoja starka kako mene. Ti nisto cudno poslem ovaa bremenost I priridna da si iznosis. Toa se slucuva, mozebi kako bozja nagrada. Doktorite odgovorot na toa go baaat se iscostila demek matkata.. Jas docna se mazev, pa ostanav bremena na 38, ako dade bog bebencata ke gi rodam na 39. Ama kompenziram vreme odma stanuvam majka na dve deca.
Mlada srcka.Mojata borba zapocna od kako imav spontan.Prirodna bremenost bese.Pa od togas i so in vitrava.Eve 5tovo uspesno.Kako i da e bebuskive da ni se zivi i zdravi.Jas mislam godinite ne se precka kolku i da gi imas.Nikogas ne e docna da bides majka.Na site da ni dava Gospod
Со лесно срцке, ептен убава вест прочитаав чувај се, одмарај и да не те боли уво за ништо. Бацки за твојот убав принц Чекајте сега јас имам пишано ама ај пак Првото на 19 го родив, второто на 21, третото на 23. Четврто би сакала до кај 27-8-9 Убава вечер кралици
Паа мислам дека да хаха може ќе ми биде тешко ама дали сега дали после некоја година мене пак би ми било прво дете и пак би ми било тешко затоа што секогаш со првото е тешко, барем ја така мислам.