mene licno ne mi bese voopsto tesko i ne barav pomos od nikoj ama sepak si mnogu mnogu mlada bez razlika uzivaj vo najubavite momenti od zivotot na ista vozrast ste so soprugot? rabotite nesto?
Па јас сеуште учам и планирам оваа година да ја завршам редовно па 4та вондредно и после да продолжам на факултет, а он има 26 години и си работи.
Неколку успешни жени што ги познавам родиле на 17. Сепак секоја чест ти посакувам лесна бременост, само убавини и успеси на секое поле.
Леле, јас 18 имам и уште дечко немам, ти помала од мене и мамичка. Лесна бременост, само убавини и успеси на секое поле.
Jas 24g a soprugot skoro 26g koga se zemavme i dvajcata so ogromna zelba da sme mladi roditeli.... no nekogash sudbinata si poigruva so nas. Prirodno bremena nemozam da ostanam samo trudna so Ivf ( izvadeni mi se jajcevodite). I eve posle dolgi godini sepak ubavi godini, ke ni se razubavi brakot konechno so bebule 7mo Ivf i 7ma sreka ni e nashiot sinko koj zdravje vo April treba da se rodi i edvaj go chekame nie, nashite najbliski i site prijateli Jas ke sum za prv pat MAMA na 36g i se osekam kako na 24g koga bev Pa zdravje i na vtoro i treto ke idam ako dade Gospod makar i da sum 40i kusur
Falaaaa mnogu Da se vraka 10 pati poubavo i zivotot da ni bide edna najubava bajka na site , od sreka i ljubov da ne kurtulime ni nie ni nashite dechinja
Jas na 28 a imase nekoi napisano porano bilo po ubavo da se rodi toa site go znaeme ama dali site sme isto ne nekoi se mazat porano nekoi pokasno a nekoi ne mozat da ostanat odma bremeni pa se macat so godini.Ne se bitni godinite gospot na site da im dava majkata da ne e prazna