Мислам дека сум најмлада во труднички муабети. Само што наполнив 23 год, после неколку дена останав бремена.
Па мислам сега си најмладичка Баш убаво млада мама, секогаш сум се замислувала млада мајка и желбата ми се исполни, па еве второ ке родам на 24год
И ти млада мамичка. Јас си замислував да се мажам и имам деца после 25-26 год, ама не испадна така. Се омажив на неполни 22. Ама добро, не се каам. Изгледа сме иста генерација, само што јас во декември сум родена, па влечам цела година.
Една година сме разлика @forumce јас во Декември 24 наполнив, првото на 22го родив Само со лесно, смирено и се со трпение Да но не сум ја видела неа во Труднички муабети... тука предходна страна има баш пишано
Има пишано 2-3 пати порано. И јас ќе бидам меѓу младите мамички, имав желба за бебе преголема, и јас и мажот ми
Јас наполнив 23 пред два месеци ама кај и да е ќе раѓам. Останав бремена на 22, а планирав деца после 30 ама не се планира тоа очигледно. Уште малку преминувам во мајчински па ти ќе бидеш најмлада мама во труднички, јас ќе ве дружам само со одговори, совети и честитки.
На 21год. ме побара веридба.. На 22год. свадба правевме ... На 23год.уживавме и еве и останав бремена а здравје ќе наполнам 24год. и ќе го родам бебушко... Прекрасно