останав трудна на 30 го родив мистер палавко на 31,сега е 2 години мажиште,и во последно време поинтензивно мислиме да си напрајме друго бебе а од моја гледна точка околу 25 би било идеално да си мајка,тамам да имаш време и да искусиш што се може
na 19 godini a ko ke se rodi neznam dali ke imam 19 ili 20... zatoa sto datumot za porogjaj e mnogu blizu do mojot rodenden <3 [mod-kirilica:8vsjbzzq][/mod-kirilica:8vsjbzzq]
viktorijalove92 i jas kako tebe na 19 god.no ke se rodi koga ke imam 20...... inaku ke bideme mladi mamicki
zabremeniv na 22 godimi - rodiv na 23 i ne mi e ni malku maka deka rodiv mlada zosto kerka mi e nesto najubavoto sto mozese da ni se sluci na mene i na mas mi. p.s. poraka do site sto planiraat da imat deca : ne e vazno koga vazno e da se ima zosto decata se edinstvenata besusluvna lubov vo zivotot.
Ke vi se pridruzam i jas imam 19 godini,bebusot treba da se rodi krajot na Fevruari Neka se zivi i zdravi pa i nie da si se raduvame so niv
Jas planiram da rodam na 29/30 prvo dete i preku glava mi e od tie gluposti stara ke bides, podobro porano... se zavisi od toa kako si go odrzuvas teloto. Ne zalam za nisto do sega, bidejki sakav da mi bide (delumno) sreden zivotot pred da rodam dete.Gi podrzuvam site sto rodile mladi