Јас прв пат останав бремена на 18 станав мајка на 19 а вториот пат останав бремена на 22 и се породив на 22
така е.....но сепак е пдобро прво да се поживее малку......јас сега го сфаќам тоа.......не дека ми пречи детето или слично.....но подруго е кога си сам...а друго е кога имаш дете.......да не се сфатиме погрешно го сакам најмногу на светот...но понекогаш завидувам на “слободните“ другарки бидејќи се без обврски......
со првото дете останав бемена на 24 години,а второво е на пат и имам 28 години.мислам дека разликава на бремености ок,што мислите?
на 25 односно 3 дена пред да наполнам 26 дознав дека сум бремена. тоа ми беше најубавиот роденденски подарок
Првото на 20, второто на 25, третото (бремена сум во моментов) 35. Дефинитивно полесна е бременоста кога си помлад. Оваа третава бременост (не сум здебелена, напротив ослабев првите три месеци 2 кг) се осеќам како тенк, само збревтам.
со првото само што наполнив 26 и се породив на 26 год,а сега со второво на 29 ,ама ја наполнив 30 та и многу е полесно и поубаво помлад верувајте
Кога јас реков помлада поубаво... можеби мислев на послаба?Незнам ни јас сама. Со првото забременив на 19 на 20 го родив бременост каква секој може да посака,сега исто. На 22 забременив на 23 ќе го родам.Ама некако по мачно ми е по тешко се чувствувам...Како бабами кога викаше ме боли кичма,ме врти нога...така се осеќам
На една недела пред роденденот дознавме дека сум трудна...на 26 и мене како на карак, тоа ми беше најубавиот роденденски подарок. И еве здравје боже ќе родам на 26.
И јас се согласувам со тебе идеално е на 25, таман. Јас сега имам 24, здравје Господ планираме со мм наредна година едно бебуле таман тогаш ќе имам 25.
првото дете го родив на 26,во мегувреме имав една неуспесна бременост и сега сум повторно бремена(трета срека,се надевам),ке го родам на 34 и си мислам да не сум стара за бебе.многу разлика направив мегу децата сите вие кои имате по едно не му се мислете многу за второ.поздрав
зошто да си стара за бебе на 34 год.?? можеби е подобро со помалку разлика,ама да си стара,не би кажала...можеби си "стара" за некоја девојка на 19 год,ама мене не си ми стара..јас останав прв пат бремена на 31,а еве чекам да се породам за некој ден на 32..јас за второ здравје,што треба да си мислам за себе тогаш?!
фала ефимија за поддршката.не се чувствувам јас стара воопшто годините не се мерило за старост туку кој како се осека во душата.и сметам дека идеална возраст за родителство е 24-25 год. многу зивци и трпение трбаат за да се порасне едно детд а тие се тенчат со годините.