Vetruska kaj sekogo e razlicno,mila I jas rodiv na nepolni 21 god,,a vtorovo na 23 Ne sum za zalenje.. Mene majcinstvoto me smiri,me smeni,me napravi licnost I ne bi go zamenila za niedna luda nok,mozebi ne bev podgotvena no vremeto si go nosi svoeto Ne se gledam sebesi kako dete so deca tuku kako zrela licnost I da pak bi go napravila istoto Ne mi fali nisto,izleguvame,odime na odmor,druzime so istoto drustvo I imam dve angelcinja sto mi go razubavivaat sekoe utro Jas sum mlada I srekna majka Si velam da bev postara ke bev: deca,doma,rucek,komsiki,majka I tolku,ova go kazuvam gledajki gi postarite majki vo familijata moja Ne go svakaj ova licno samo kazuvam moe mislenje
На 33. А сакав 3 деца, ама нема време. Сега имам 37 и уште не се откажувам од помислата за второ. Ама заради финансиската ситуација ќе почекаме, или ќе си останеме со едно. Инаку гледам повеќето сте за тоа да се има деца до 30 години. Од една страна е убаво помлада мајка = помалку компликации и испитувања во бременоста, а од друга страна се скратува младоста (шетање, одмори без обврски околу домот и децата). Според мене идеално е меѓу 27 и 30 години.
cerkami ja rodiv na 20 .. sinmi na 24 .. i sega sum 33 i pak sum bremena za treto bebuvce juhuuuuuu huuu
xaxaxaxa zalosna m nasmea cestitki Jas isto kako tebe prvoto na 20,vtoroto sega na 23 i treto?....mozebi na 30 koj znae?
јас прв пат останав на 22 години ,родив на 23,сега имам скоро 29 и планираме усте едно бебенце децата се најголема срека во зивотот на една мајка