Добро е не сум била само јас што незнам да пливам [/quote] Welcome to the club... [/quote] ете ме и мене ни јас незнам да пливам.. како помалечка додека ме учеа да пливам ме имаше поклопено бран во Грција, памтам дека ми беше ужасно искуство, мислев ќе се удавам.. од тогаш навака несакам ни да чујам за пливање во длабоко, си одам до кај што можам да газам и си шлапкам навака натака [/quote] Влагам во вода без гума мускули и такви глупости и си се плеткам на нозе,знам да замафтам со рацете 2,3 пати демек пливам ама нишо пак на нозе застанувам одма..
Влагам во вода без гума мускули и такви глупости и си се плеткам на нозе,знам да замафтам со рацете 2,3 пати демек пливам ама нишо пак на нозе застанувам одма.. [/quote]
Не знам многу добро да пливам. Всушност можеби знам ама многу ми е страв и одам само до таму каде што допирам со нозете или пак малку подалеку од тоа. Од што ми е страв брзо и се заморувам, плус како мала имав проблеми со срцето така што не ни сакам многу да се оптеретувам. За до одредена длабочина супер пливам, ама за подалеку не. Инаку што знам на некои 11-12 научив во Хрватска.
Сега ја прашав мајка ми ми вика дека кога сме биле во Грција на мои 5 години сум почнала да пливам без мускули у плитко па после малце подалеку во длабоко..Веднаш сум се научила..После не можеле да ме извадат од вода