1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На колку години ја изгубивте невиноста?

Дискусија во 'Секс' започната од Braveheart, 31 јануари 2010.

1. Aries90

Aries90 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    2
    Најлошо е кога ќе ти влеат страв другарките и сите “искусни„ околу тебе! Јас ја изгубив невиноста на 18 години со дечко со кого бев во врска една година, постар и поискусен, но со целосна почит кон мене. Единствениот проблем беше претходно внесениот страв дека мнооогу болело :doh: , дека првите неколку пати не биле убави...бла бла муабети и си се напумпав со страв што ми се чини дека сама си создавав болка иако не беше вооопшто болно и страшно! Ама самата помисла дека многу ќе ме боли, си го направи своето, стрес страв и стегнатост па неможев да си уживам во тој единствен момент! :(

2. fensy

fensy Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2010
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    10
    haaa abe se praj toa od ljubov a ne koga nekoj si zacrtal u glavata ... i jas izgubiv na 15 i uste sum so deckoto i ni e najubavo !! a gleam nekoi na 18 19 22 im kiksnala vrskata ... ne znaci deka ako ima 15 ne znae sto saka .. hhh cudno cudno :))

На bootie му/ѝ се допаѓа ова.
  3. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    На 18 год и 10 месеци! Со дечкото одев речиси 2 години и сеуште сме заедно! не се каам ич, сакав да го направам тоа!

4. cupidsarow

cupidsarow Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    13
    Знаето што ми е чудно? Скоро сите на форумов имаат напишано дека ја изгубиле невиноста на 18 години...мене тоа ми е прерано(не осудувам ни ништо ама чудно ми е можеби досега сум немала секс а и се плашам од самата помисла-главно за тоа што би кажале другите :/)

На A.l.e.k.s.a.n.d.r.a му/ѝ се допаѓа ова.
  5. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.543
    Допаѓања:
    3.102
    Иначе јас имам 18 год и јас до сега сум немала однос и баш ова како јас да сум го пишувала истото до збор ........ и јас повеќе се дружам со машки отколку со женски и знам што размислуваат во овие години :D плус ептен сум блиска со двајцата мои први братучеди кои се моја возраст и со кои пораснав и тие истото го велат, да не дозволувам да ме залажуваат некои будали ...... не планирам да се чувам до брак, тоа мислам оти нема шанси ама сепак си чекам да се појави некој кој ќе вреди и искрено ќе ме сака, а сега за сега таков нема на видик :)

6. Neskrotliva

Neskrotliva Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2009
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    7
    Се согласувам со тебе....Незнам зошто некои девојки велат дека машките само тоа чекаат...Мојот ни еднаш не ми беше спомнал за секс,легнавме милувања воа ноа и јас го соблеков него тој мене и така бидна се, а пред тоа ништо ама баш ништо немавме спомнато,до каде му дозволував да ме фака до таму ме факаше не ни се обидуваше повеке да добие....Машките шо сакаат да добијат само секс се познаваат од далеку...

7. TilaTequila

TilaTequila Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    6
    Ne mozete da kritikuvate nekoj za toa dali mu bilo rano ili kasno , se toa se momenti vo koi nie chuvstvuvame dali sme spremni ili ne za da go napravime . Jas ja izgubiv nevinosta pred 1 nedela , so dechko mi na odmor i imam 18 godini . :$ :)
    Taka da devojki uzivajte vo momentite koi vi se pruzaat i dokolku ste sigurni vo partnerot i se osekate spremni za toa, napravete go . So sreka :*

8. soncusko

soncusko Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    8
    Сметам дека секој сам си одлучува кога ќе дојде тој судниот ден на девојката, али 15 години сепак мислам дека е премногу рано за тоа.
    Има девојчиња што уште немаат добиено менструација на таа возраст, некои уште си играат со барбики шо се вика и 15 години е премногу рано, сеуште не сме толку зрели на таа возраст за да направиме толку голем чекор. Не сме подготвени да ги превземеме последиците од тоа( ако ги има) после сами.
    Јас имам 17 години, имам врска од 8 ипол месеци и сеуште ништо не се случило:)
    Сме пробале и не ни успеало, смешно е да кажам зашо хахаха, али штом тогаш не се случило значи уште не дошол моментот:)
    Е сега може да се деси моментот да те занесе, емоции, страст, допири и се тоа и тогаш воопшто да не помислиш дали ти е рано или не:)
    Размисли два пати пред да направиш нешто такво:)

9. soncusko

soncusko Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    8
    И се извинувам што се ставив туку така на темава, а сеуште немам изгубено невиност, не припаѓам тука, али прочитав дека некои од вас на 15 го имате направено тоа:)
    Добро за тие што не се каат што толку рано било :)

10. baby-by

baby-by Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    Јас имам 19 години немам дечко а не сум имала ни секс досега..моите другарки више имаат секс но јас не..незнам зошто но несакам дечко сега воопшто не сум ни сакала само еден дечко сум имала и тоа 2 месечна врска што не е ништо...го чекам вистинскиот..ама дали ке го дочекам...знак прашалник :D ...уживам во најубавите години и девојки:СЕ ВО СВОЕ ВРЕМЕ ;)

11. soncusko

soncusko Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    8
    А битно ви е кога ќе се деси тоа, или онака, се внесете, моментот ве однесе И Опп.. не сум веќе девица?
    :)

12. Echo

Echo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    116
    Мене не ми беше битно, ама сигурно не сакав да се деси на 16 години. Како и да е, ми беше најбитно со КОГО ќе се деси и кога осетив дека постои таа привлечност, постојат сите потребни елементи за такво нешто-се предадов на случајот... :inlove:

13. baby-by

baby-by Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    ама новиве генерации се многу напредни и во 5то одделение знам пример имаат врска од 9 месеци...абе ајдее...и што очекувате од такви случаи? невиноста да ја изгубат на 20 год? хм...како не бе :D

На ive.ive му/ѝ се допаѓа ова.
  14. b.e.l.l.a

b.e.l.l.a Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    4

И јас сум во иста ситуација...сите мои другарки се со долги врски и имаат односи..мојата едниствена врска беше пред 2-3 години и тоа траеше едвај 2-3 месеци.. мала бев тогаш,а во меѓувреме само се имам мувано со неколкумина, така да се не сум имала односи нити сум била во ситуација да дојде то такво нешто ..искрено се плашам од помислата на имање односи поради фактот што може да се остане бремена ( знам заштита и сето тоа, ама како што сум си баксуз) и после што ќе си правам со животот, со школувањето?А не би сакала да прекинам еден човечки живот, преголем грев е сепак, а и којзнае дали после тоа ќе ми се укаже шанса да имам дете воопшто :!: И да го чекам вистинскиот..сеуште се нема појавено некој who will knock me off my feet :lol:
    Си имам поставено некои приоритети во животот, и се надевам дека ќе си дојде се по редот... :P

15. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    345
    Девојки не се преокупирајте со тоа кој кога како имал односи,или зошто јас уште немам односи.......................Се си има свое време.Некои немале долга врска и не почувствувале сигурност во партнерот па затоа сеуште немаат однос,еве јас на пример имам односи од 17 год. но тоа и не е толку важно бидејќи кога и да имаш однос сепак е одлично освен ако не си испод 16 или веќе 27-8 години

16. baby-by

baby-by Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    Годините играат некоја улога но раните години...мислам дека до 18 години е океј да немаш секс..но сепак не е воопшто ништо страшно и до 27-28 да се чуваш..напротив тоа според мене е гордост и немам ништи против реченицата :Девица се до брак...али тоа е мое мислење..позз..;)

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    345

Но,како и да е мислам дека такви девојки има 1 во 1000

18. baby-by

baby-by Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    1 на 10 000 :)))

19. happywithmylive

happywithmylive Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    на 15 со мм :inlove: тогаш мислев дека ми е многу рано а и едвај за жива глава се решив...беше циркузи :D :D леле кога ке ми текне иц не уживав ми беше жива тортура...али со тек на време се заборава :$

20. cupidsarow

cupidsarow Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    13
    sakam da se cuvam duri koga ke stapam vo brak edinstveno se plasam da ne napraam nekoja greska ..zosto moze da me ponese momentot ..ii ..:/ zosto mnogu sum impulsivna osobeno so mojot segasen decko...auff...mmm:D