1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На колку години ја изгубивте невиноста?

Дискусија во 'Секс' започната од Braveheart, 31 јануари 2010.

1. saricka87

saricka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    jas ja izgubiv na 18 godini a bev 3 meseci vo vrska pa se si izleze super i sega sum so istiot decko 5 i pol godini zaedno

2. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    И да стапиш во брак, мислиш дека секој брак вечно трае? Не значи дека ако потпишеш документ за брак и ако речеш во црква дека се заколнуваш на вечна љубов дека ќе биде така и по 20 години. Немој да ти биде мака што не си го направила тоа порано!

Направи го тоа кога ќе почувствуваш дека телото и психата ти се спремни за тој чекор и дека имаш до тебе личност која ја сакаш и која те сака.

Дај ве молам престанате со овие мисли чување невиност до брак и незнам шо. Ставрно е глупо, мисламмм...До 30 ако не се мажите, до 30 невини ќе останете? :lol: Нема смисла.

На bootie му/ѝ се допаѓа ова.
  3. baby-by

baby-by Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    Зошто да нема смисла? што е тоа толку чудно незнам...таа така си зацртала,ем мажот повеќе ќе ја почитува девица до брак е голема предиспозиција...и неможе секој да ја има...поз.

4. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    А ти ја имаш нели.... :lol: ?
    Ај те молам немој веќе со кавгаџиски тон да напаѓаш во оваа категорија, ако те интересира нешто прочитај си, а немој да пишуваш кога немаш искуство, па затоа да ги напаѓаш другите што :o види чудо :o не се девици.
    :hai:

5. EnnieFabulous

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    :D :rofl: :lol:
    Абе ајде, повеќе ќе ја почитувал. Како не! Т.е. ДА, ќе ја почитуваше, да бевме 18ти век, да ве мажеа на 17 години со 20-годишен :D . Денес на тоа може човекот само да ти се изнасмее. И тој не стапува во брак ако претходно те нема испробано в кревет. 30-годишен човек не издржува без секс долго време. Во денешно така е. ;)
    И извинете ако бев малку вулгарна, ама смешно ми е стварно.

На anab му/ѝ се допаѓа ова.
  6. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Абре Ени, јас немам ништо против за покасно да се изгуби невиноста, еве според мене најдобро е накај 17-18год, ама неможам да замислам некоја на 22 па и повеќе невина, ептен ми е глупаво. Што е финтата да имаш дечко, да се галите и се, и да го измачуваш и него и самата и тоа со месеци, да не кажам и години :^) ? Мислам, хелоу!

А за бејби бу, и немав обрнато внимание на постовите, не ни знаев дека е невина, така претпоставив по реакцијата на последната страна од оваа тема. Ама сега и ги гледам постовите, па девојко зошто да се самозадоволуваш кога можеш да си имаш секс, така како што правиш можеш и сама да се дефлорираш.
    А инаку нападот е најдобра одбрана, кога ги напаѓаш другите сакаш да се одбраниш самата себе.
    Јас немам ништо против тебе, само не зборувај дека телото на 18 не е оформено, кај девојките до 15 е оформено целосно и не ги напаѓај другите па нема и тие да те напаѓаат.
    Јас поштувам невини девојки, ама со чиста душа, а не да ги читаат сите теми во категоријата Секс, и сами да се задоволуваат, а да ги напаѓаат сите кои напишале искуства и не се невини.
    Те молам, така :shake: :shake:

7. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    237
    На 16 :$ Ама до ден денес сум со него и премногу се сакаме така да и некад Не дај Боже да раскинеме никогаш нема да жалам дека со него ја изгубив невиноста :inlove:

8. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    па добро уште имаш 16

9. EnnieFabulous

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Си ме сфатила погрешно, никој не нападнав само си кажав мое мислење :) Немам ни зошто да се одбранам самата себе, кога прво мене никој не ме нападна...А такви невини девојки што не мислат на секс и што не се самозадоволуваат не верувам дека постојат. Тоа си се хормони, самозадоволувањето е физичка потреба. ;)

10. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    394

11. TilaTequila

TilaTequila Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    6
    Podpolno se soglasuvam so sesilija :!: I vistina e deka eden maz redko koga bi zemal nekoja za zena bez prethodno da imale seksualen odnos .. bidejki sepak seksot e edna od najvaznite raboti vo edna vrska osobeno ako e tolku seriozna ;) A shto si mislite deka ako si se chuvala nevina tolku vreme i toj tolku veke so netrpanie go ochekuval toj moment na kulminacija vo vashata vrska i ako tokmu togash ne mu go pruzish toa shto go saka .. i toa ponatamu prodolzuva taka , nema da pobara uteha na drugo mesto ili veke ne go napravil toa ?? ne bidete smeshni :D sepak mashkiot mozok funcionira na toj princip , razmisluvaat poveke so dolnata nego so gornata glava :D :rofl: taka da ne si mislete deka ako se chuvate za do brak go pravite najpravilniot izbor .. sepak ziveeme vo 21 vek ;) :) :)

На anab и ive.ive им се допаѓа ова.
  12. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    мене дечко ми ме фати на јадица...прајме муабет за секс...невина јас неискусна...
    а му дадов после 8 месеци , но ми рече:срце што е битно дали сега ќе ми дадеш или за 1година или па кога ќе се земеме,и онака кога тогаш ќе го сториш тоа,сигурно дека нема да бидеш цел живот невина..и така јас мислам дека беше во право па и сакав животот да ми биде поинтересен и така...тоа за до брак невина ми е баш глупаво,има мн случаеви -женски имаат само анален и орален секс и после во брак ќе му глумат на партнерот невини и светици :D :tmi: :lol:

На anab му/ѝ се допаѓа ова.
  13. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    мене дечко ми ме фати на јадица...прајме муабет за секс...невина јас неискусна...
    а му дадов после 8 месеци , но ми рече:срце што е битно дали сега ќе ми дадеш или за 1година или па кога ќе се земеме,и онака кога тогаш ќе го сториш тоа,сигурно дека нема да бидеш цел живот невина..и така јас мислам дека беше во право па и сакав животот да ми биде поинтересен и така...тоа за до брак невина ми е баш глупаво,има мн случаеви -женски имаат само анален и орален секс и после во брак ќе му глумат на партнерот невини и светици :D :tmi: :lol:

14. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.954
    Допаѓања:
    35.837
    Се чудам како некои девојки сакаат да ја чуваат невиноста до брак. Сигурна сум дека ниедно машко не би ги чекало. Имам таква другарка која е на моја возраст (за 2 месеци ке полни 23 години) и сака да ја чува невиноста до брак. Тоа е така од причина што таа е конзервативно воспитана. Се и кажува на мајка и и страв и е дека ако има сексуални односи мајка и ќе и вика. Не можам да се изначудам на ова.

15. rockangel

rockangel Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    1
    Сите ние девојчињата си живиме на некој начин во филм дека еден ден ќе дојде принцот на белиот коњ...и ке чекаш и ќе се изначекаш и на крај ќе дое само коњот...тоа денеска е факт...а и не верувам дека ќе се мажиш на 20 год, како што било некогаш, а за повеќе ни самиот организам не може да издржи. нема врска кога ќе ја изгубиш невиноста, важно е да знаеш дека можеш да му веруваш колку толку,никој не е идеален, па и првиот на овие години да ти е последен и тоа не чини.Првиот пат и не е како на филм,нормално што од страв,што од страм и од неискуство зошто и да читаш за тоа и колку и да размислуваш тогаш е друго,пак ќе ти биде чудно и гледај да уживаш, а ако тој свати и се потруди малце повеќе ќе ти биде незаборавно

16. rockangel

rockangel Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    1
    Скраја да е....а мајка му нека врати филмот назад малце што праела таа....наместо да ја воспита да се пази и да му каже искуствата какви се како постара нема потреба да вика...и каков брак какви заебанции...кој гледа тоа денеска, не мора да ги мењава како чорапите ама и еден цел живот е више....тоа ен нешто што си иде спонтано...мислам како постара од мене тоа си го поминала и треба да се ужива, да види што сака ...па нема мајка му да спие со него цел живот...а за машкото може и ќе чека ама ќе спие со 10 други не е така?

17. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Ени душо, јас тебе не те сфатив погрешно, туку ти мене. :lol:
    Мојот пост беше наменет за Бејби бу ;)
    Јас целосно се согласувам со тебе :*

18. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.954
    Допаѓања:
    35.837
    Другарка ми е конзервативно воспитана од мајка и затоа што и таа била конзервативно воспитана. Ако било така, мајка и немало да го роди брат и на 19 години. Не може мајка и да и биде пример кога и самата таа згрешила. Не знам како дечко и ја чека другарка ми 1 година и 7 месеци. Па ниедно машко не би ја чекало толку девојката. Се прашувам само кога ќе му се смачи да ја чека.

19. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    Другарка ми е конзервативно воспитана од мајка и затоа што и таа била конзервативно воспитана. Ако било така, мајка и немало да го роди брат и на 19 години. Не може мајка и да и биде пример кога и самата таа згрешила. Не знам како дечко и ја чека другарка ми 1 година и 7 месеци. Па ниедно машко не би ја чекало толку девојката. Се прашувам само кога ќе му се смачи да ја чека.[/quote]

Мислиси дека ја чека...мислиш тебе прва ќе ти каже..можебиии :lol:

20. EnnieFabulous

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    hehe сесилија..барем сега сме се разбрале. ок е :*
    А баш би сакала да знам додека сме на овој муабет со невиност до брак...Сигурно има некоја која е муслиманка на форумов. Нели според верските муслимански правила девојката треба да ја чува невиноста до брак и да дадете доказ за тоа. Баш ме интересира колку вие муслиманите го практикувате тоа?
    Јас имам другарка која е муслиманка и сите дечковци и биле христијани. Со никој од нив нема ништо направено, но не ја имам ни прашано за ова што вам ве прашувам, бидејќи не сум до толку блиска со неа. А ме интересира. Бидејќи сум слушала од други муслиманки, си имаат секс и пред брак. А некои пак, имале анален за да не се примети дека не се невини до бракот... :^)