и Тоа е до некаде ок ама 21 век сме...таа како да нема хормони во неа изглеа...а тоа што така ја воспитува греши, зошто кога знае дека нешто и е забрането толку повеќе ќе сака да проба, а кога ќе сака ќе нема ни поим што се случува, зошто претпоставувам тоа е табу-тема и тоа ќе донесе последици....
))) znam deka ke ima reakcii...ama na 23 so site tie propadnati kratki vrski..uspeav da izdrzam i da go napravam toa so covek kogo go sakam i me saka... vredese da cekam i ne se kaam voopsto
Извини знам дека е офтопик,ама само да ти кажам да пишуваш кирилица,тоа е едно од правилата на форумот
^^ Аман Цвети, што ти е крива мајка ти за твојата постапка?Неможе како куче да оди по тебе и да гледа со кој ќе се изе*еш. И што очекуваш да мисли дечкото за тебе кога првата вечер кога те запознал имал со тебе анален секс? Сигурно не ти било прв пат, што така си се одлучила на тој тежок психолошки чекор да имаш анален секс- ваљда одамна си го правела за да си за сочуваш невиноста (што за мене е ептен беден потег)-и после мајка ти била крива. Ах колку неблагодарно од твоја страна . Среќа што до 16 си ја задржала со такво понашање. Се изнервирав!
Јас на 18 год , ете баш некаде пред еден месец ја загубив и ми е мн мило што баш со овој човек ,бидејќи знам дека ме сака и јас го сакам.И нему му беше мн било и сега постојано ми вели да си останам такво чисто да не се искварам ...Не ми треба никој освен него !
Оваа приказна до сега е најчудната што ја имам слушнато.И во право е Сесилија со кое право ја обвинуваш мајка ти?Таа сигурно не ти викала со првиот кој ќе го сретнеш.Таа сигурно не ни помислувала дека ти уште така мала си почнала со тоа.И јас не сум толку блиска со мајка ми,но таа и без да ми каже јас сум си свесна за тоа. А ти воопшто не си ни се двоумела дали да го направиш тоа и оп одма анален цццц
Нека биде како што викаш ти, ти најдобро си знаеш иако оваа реченица доволно кажува. Те болело премногу и затоа сте имале анален во сокаче за прв пат и не те болело и се било ок? Ајде, ти си знаеш. Како и да е, добредојде на форумов, само пишувај кирилица, и мило ми е што сега си нашла некој кој вреди. И не вели дека претходното било грешка - во животот се се случува со причина.
незнма мене некогаш вагинално ме боле а незнам па што би било да е анално...многу ли боле или е се индивидуално?
И мене ме боли , ама не толку за да престанам . Повеќе ме боли кога е кучешка , накај грбот ми продужува болката . Незнам зашто вака ..
за кучешка не ама за почеток на водење љубов да малку ме боле,никогаш не сум престанала ама за анално не сум ни помислила многу ми е страв од тоа чудо
за цвети ок јассум без мајка па невиноста ја изгубив на 19 значи нема никаква врска родителот се е до нашата свест. а што се однесува до вагинално или анално добро ако била поднапиена и три да и влезеле ќе и влезеле.. бар јас кога сум напиена на мојон му викам бутниго каде сакаш само да уживаме мислам си опуштена напиена али не е начин ако си под дејство на алкохол да легнеш со било кој па и прв пат. јас бар сум сакала романтично да го памтам да ми биде топ топ а и така беше толку внимателно, убаво без страв и треперење а на крај солзи радосници
Јас ќе бидам малку офф ама бидејќи има прашање од доктора-ан на таа тема....Мене лично ме боли.Сме почнале но не сме завршиле.Едноставно вториот пат ми се плачеше дури,а еве бев поднапиена.Само што издржав да влезе до пола и толку!Ајде трета среќа! Инаку се имам изјаснето на темата невиност изгубив некој месец пред 18 роденден значи на 17.5
Здраво! Сега имам 22 години и моето прво искуство беше на 14 години и многу се каам заради тоа.Се случи една вечер во станот на мојот тогашен дечко каде што тој беше сам.Си лежевме на креветот кога тој почна полека да ме соблекува.Не се противев.Му ја пикнав раката во моите гакички и тој се насмевна.Потоа ми ја стави мојата рака во неговите боксерки и почнав да му го чепкам.Многу се напалив.Имавме секс.Многу беше болно и грозно.После сексот имаше крв насекаде.После 2 месеци колку што ме служи помнењето тој ми раскина.Ми беше криво што му ја дадов мојата невиност.Тоа не беше се.Тогаш тој се пофали на сите негови познаници и цел град знаеше.Ми беше срам да излезам на улица.По 4 години се фатив со мојот дечко со кој сеуште сум заедно.Со него сексот е преубав и тогаш сватив дека за секс прво треба да го најдеш човекот од твоите соништа и да бидеш доволно зрел.Ве молам не оравете ја оваа грешка,се надевам дека ви помогнав.
skoro 17, ne se kaam go napraviv posle god i pol odenje so decko sto mnogu go sakav i on me sakase. ne bese ubavo prvite 1o-tina pati bolese ali potoa e se poubavo. moe mislenje e deka godinite se bitni, bitno e kako ti se custvuvas i sto custvuva za drugata licnost, se drugo samo po sebe doaga
јас ја изгубив невиноста на 18 години... искрено да ви кажам не се каам воопшто за ништо ни за човекот ни за времето ни за местото. Мислам дека и вторите две работи не се воопшто важни важно е да му веруваш на дечкото затоа што како и да е сепак се памети првиот пат и кога веќе нема да сум со истиот дечко мислам дека секогаш кога ке го сретнам на улица ке го поздравам поради тоа што со него сум имала многу убави моменти кои никогаш нема да ги заборавам..... Малку се одалечив можеби од темата, а сакав да кажам дека годините за губење невиност не играат некоја голема улога, важно е да се чувствува девојката спремно а под тоа спремно подразбирам да му верува на дечкото и да го сака....
Ја изгубив невиноста оваа година , оваа лето со човекот на мојот живот... на мои 17 години кои сеуште ги имам/... ми беше прекрасно и неописливо убаво во тој момент знаев дека вечно ќе го сакам .. предобро искуство онака се гледавме во очи идеше тиха музика и многу страсни бакнежи...момент и слика која што никогаш нема да ги заборавам... Не ме болешеиц веројатно поради тоа што премногу го љубам и му верувам... утрото имаше капка крв на моите гаќички видов дека сега сум голема дека пораснав не ми се верува сеуште ... и никоаш нема да ми се поверува... се е тоа толку прекрасно а кога човек љуби многу водењето љубов е нешто неверојатно.... се андевам дека ќе останам засекогаш со мојата сродна душа... Заедно сме веќе година и половина... и се бидна толку спонтано... Вториот пат... имаше свеќи во собата и се беше магично и беше прекрасно и доживеав оргазам .. веројатно сме перфектен спој...незнам го љубам од дното на моето срце до бескрајноста на небото најсрекјна сум.