Јас невиноста ја загубив на мои 18 години со мојот поранешен дечко. Бевме кај него дома сами и така спонтано почна од бакнежи , па допири и во моментот кога се случуваше тоа како да не бев јас тоа . Едноставно толку ме надвладеја ја чувствата што дури и наредниот ден знаев да ли се случи или не. Мене ми беше многу убаво и секогас ке го памтам денот како и дечкото. Сега не сме повеќе заедно и тоа неколку години и сега кога го среќавам ме потсетува на таа августовска вечер.
потполно се сложувам со ова, јас на 17 години, мислев дека го сакам , одевме 2 години, ама сега на 26 сфакам дека сум згрешила, и мене он ми раскина после 3 месеци. Со сегашниот дечко сум 7 години заедно , сексот е супер , со него прв пат доживеав оргазам, затоа девојки не брзајте само затоа што на него му се сака
јас невиноста си ја загубив на 17 и нешто со сегашниот дечко и не се каам ... и да го изгубам не верувам дека ќе се покаам ...
Ја изгубив невиноста на 17 години. Кога ќе се потсетам, беше тоа една голема глупост, со мојот тогашен дечко кој сега не знам ни каде е, ни што прави...Воопшто не ми беше убаво, само се чувствував многу глупаво...Со мојот сегашен дечко одиме веќе 5 години, и со него првиот пат ми беше незаборавен...исто како да ми беше вистински прв пат.
ее вака сеа со дечко ми одиме 2 месеци само ја имам 15 а он 20 многу се сакаме и сакам да имам секс со него ама ми е страв дали ке боли како ке биде и се тоа. ај советт шо да прамм
Малку е голема разликата во годините, обично машките на таа возраст во врска се со малолетнички баш поради сексуалните односи. Мислам дека сепак ти е прерано..идете само 2 месеци.. почекај малку, не се брзај.. биди доволно сигурна во него дека навистина те сака.. сепак твој е изборот, ако навистина го сакаш тоа - направи го, но внимавај со кого..за да не се каеш подоцна.. не ти судам воопшто за годините, мојот прв пат беше на 16 години со дечкото со кој сеуште сум во врска, а за болење тоа е индивидуално.. јас ќе умрев од болка.. и е многу лошо првото искуство.. хаха ама кога ќе се сетите по некое време на вашиот прв пат, ќе ви биде смешно.. Поздрав..
На 16 години одевме со дечкото веке 3 год. кој ми беше прв за се ама баш а и јас него и уште сум со него (имам 21г) одиме 8 години и многу ми е убаво и нормално не се каам за ништо
леле морам..ама морам да отидам офтопик, ептен ми боде во oчи *lAcky girl мила погрешно си го спелувала никот lucky e ОнТопик- ми се чини малдинава како доаѓа, така се поместува границата на стапување во интимни односи вчера ги начув девојчињата од маало како зборат за тоа, кога ги прашав колку години имаат ми рекоа дека се шесто одделение
На 16,5 години, ми беше прв и јас на него исто, беше прекрасно и сеуште сме заедно веќе 3 години и 3 месеци.
Имав 18 години и се чувствував и психички и физички созреана за сексуални односи! Воопшто не се двоумев и покрај тоа што кратко време бев во врска со дечко ми! Знаев дека ме сака, го сакам и дека сум доволно возрасна за таа работа! Брем така се чувствав!
На 17 години,пред неколку месеци,сега кога ќе размислам можело да почека...Но тоа е,сеуште сум со дечкото,го сакам. Не се каам за човекот со кој сум го направила тоа,туку за времето... Ме болеше многу,и сеуште ме боли...Веројатно се должи на мојата неопуштеност...