1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На колку години ја изгубивте невиноста?

Дискусија во 'Секс' започната од Braveheart, 31 јануари 2010.

1. vesna23

vesna23 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2010
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    81
    Јас невиноста ја загубив на мои 18 години со мојот поранешен дечко. Бевме кај него дома сами и така спонтано почна од бакнежи , па допири и во моментот кога се случуваше тоа како да не бев јас тоа . Едноставно толку ме надвладеја ја чувствата што дури и наредниот ден знаев да ли се случи или не. Мене ми беше многу убаво и секогас ке го памтам денот како и дечкото. Сега не сме повеќе заедно и тоа неколку години и сега кога го среќавам ме потсетува на таа августовска вечер. :$

На polzela2323 и MadeinHeaven им се допаѓа ова.
  2. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    потполно се сложувам со ова, јас на 17 години, мислев дека го сакам , одевме 2 години, ама сега на 26 сфакам дека сум згрешила, и мене он ми раскина после 3 месеци. Со сегашниот дечко сум 7 години заедно , сексот е супер , со него прв пат доживеав оргазам, затоа девојки не брзајте само затоа што на него му се сака

3. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    јас невиноста си ја загубив на 17 и нешто со сегашниот дечко и не се каам ... и да го изгубам не верувам дека ќе се покаам ... :D

4. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    49
    Jas na 16 i ne bese kojznae sto prviot pat.

5. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    592
    Допаѓања:
    476
    Ја изгубив невиноста на 17 години. Кога ќе се потсетам, беше тоа една голема глупост, со мојот тогашен дечко кој сега не знам ни каде е, ни што прави...Воопшто не ми беше убаво, само се чувствував многу глупаво...Со мојот сегашен дечко одиме веќе 5 години, и со него првиот пат ми беше незаборавен...исто како да ми беше вистински прв пат.

6. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    На 15 години...со тогашен `дечко`, соученик а денес најдобар другар :) Убаво беше, но можеше да почека :angel:

7. BadGirl1

BadGirl1 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    ее вака сеа со дечко ми одиме 2 месеци само ја имам 15 а он 20 многу се сакаме и сакам да имам секс со него ама ми е страв дали ке боли како ке биде и се тоа. ај советт шо да прамм :$

8. gjavolceto

gjavolceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    15

Малку е голема разликата во годините, обично машките на таа возраст во врска се со малолетнички баш поради сексуалните односи. Мислам дека сепак ти е прерано..идете само 2 месеци.. почекај малку, не се брзај.. биди доволно сигурна во него дека навистина те сака.. сепак твој е изборот, ако навистина го сакаш тоа - направи го, но внимавај со кого..за да не се каеш подоцна..

не ти судам воопшто за годините, мојот прв пат беше на 16 години со дечкото со кој сеуште сум во врска, а за болење тоа е индивидуално.. јас ќе умрев од болка.. и е многу лошо првото искуство.. хаха ама кога ќе се сетите по некое време на вашиот прв пат, ќе ви биде смешно.. :)

Поздрав..

9. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    На 21 година... и воопшто не се каам што сум почекала :)

10. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.660
    Допаѓања:
    22.924
    На 16 години одевме со дечкото веке 3 год. кој ми беше прв за се ама баш :) а и јас него :lol: и уште сум со него (имам 21г) одиме 8 години :clap: и многу ми е убаво и нормално не се каам за ништо :inlove:

На Cokolatce95, ma4o4female, Ema.Sk и 2 други им се допаѓа ова.
  11. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    леле морам..ама морам да отидам офтопик, ептен ми боде во oчи
    *lAcky girl мила погрешно си го спелувала никот :)
    lucky e

ОнТопик- ми се чини малдинава како доаѓа, така се поместува границата на стапување во интимни односи :lol: вчера ги начув девојчињата од маало како зборат за тоа, кога ги прашав колку години имаат ми рекоа дека се шесто одделение :lol:

12. Addicted

Addicted Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    65
    На 16,5 години, ми беше прв и јас на него исто, беше прекрасно и сеуште сме заедно веќе 3 години и 3 месеци.

На gjavolceto му/ѝ се допаѓа ова.
  13. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.660
    Допаѓања:
    22.924
    ХАХАХАХ :rofl: не сум забележала дека погрешно сум напишала ама шо има врска тоа е :lol:

14. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Имав 18 години и се чувствував и психички и физички созреана за сексуални односи! Воопшто не се двоумев и покрај тоа што кратко време бев во врска со дечко ми! Знаев дека ме сака, го сакам и дека сум доволно возрасна за таа работа! Брем така се чувствав!

15. Crveno-bonbonce

Crveno-bonbonce Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    10
    17 и вреди да се чека.Сепак тоа беше најубавата вечер во мојот живот :)

16. Ivana-srce

Ivana-srce Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
  17. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    23
    На 17 години,пред неколку месеци,сега кога ќе размислам можело да почека...Но тоа е,сеуште сум со дечкото,го сакам. :) Не се каам за човекот со кој сум го направила тоа,туку за времето...
    Ме болеше многу,и сеуште ме боли...Веројатно се должи на мојата неопуштеност... :?: :)

18. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    на 16 ипол, не беше неш посебно, со дечкото бев кратко :|

19. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    17 ;( , ама сега од оваа гледна точка многу се каам, посебно за човекот со кој што се случи

20. nenasitna

nenasitna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    17