Јас мојата невиност ја изгубив на 16 години и 9 месеци.На двајцата ни беше прв пат,тој имаше речиси 18, идевме веќе година ипол.Навистина беше прекрасно,тоа не многу зближи.Сега за 2 месеци ни се три години и тоа се најубавите 3 години во мојот живот.
Апсолутно е така Премногу се стегаш и затоа чувствуваш болка но и незнам како би се опуштила кога една бременост, на твои години би била фатална во смисла дека би ти го променила животот за 360 степен, затоа мој совет немој пречесто да имаш секс во тие години и оралниот може да пружи дури и поголемо задоволство од вагиналниот, и мој совет до сите млади кои сакаат да им удоволат на своите недоволно искусни дечковци, на кои сексот им значи многу повеке за да се фалат пред другарите, отколку како размена начувства и емоции, ако веке имате желба и сакате да имате секс како би се цувствувале дека сте веке големи и зрели мој совет е да практикувате анален, кој што е многу поприкладен за ваши години пролистајте на интернет како правилно да се подготите за анален секс и како правилно да го практицирате и верувајтеми дека не само вие туку и вашиот партнер ке биде многу по задоволен.
Јас на 18... еее лето 2008мо... не ме болеше ич, бев збунета цела, мислев дека ќе се каам отпосле, импулсивно испадна, ама сега после 2 години и повеќе гледам дека можеби и најдобро испадна така како што испадна, денес со него сум многу добра другарка, го гледам како брат, не очекував нешто вакво, ама многу го сакам ко другар и ми е најголема поддршка во животот. И ден денес се смееме како испадна се, а не знам зашто никогаш не успеав да го засакам... летна авантура беше, a после излезе другарство за цел живот хихи така е кога не си дома 3 месеци преку лето
Ти да не имаш некој проблем? Ако некој смета дека е доволно созреан или несозреан за да има секс што е битно дали е вагинален, анален орален, демек машкиве не можат да се фалат со анален и орален секс?
Само незрел и несамоуверен маж сака девица до брак. Ова во контекст на дебатата пред неколку страни што сте ја воделе.
невиноста ја изгубив на 16 год. чувството беше прекрасно иначе не се каам воопшто и кога би се родила уште еднаш си истата личност би ја изгубила
исто како јас да сум пишувала само разлика во бројките. Имав 19 г. 5 месеци и 18 дена. воопшто не ми беше убаво, а го сакав премногу и мислев дека и тој ме сака. не ми течеше крв и ми рече ти ме лажеш јас не сум ти прв. Не можете ни да замислите како се почуствував во тој момент, веднаш се покајав ама тоа е. највеќе ме болеше тоа што со него одев само месец и 5 дена и не ми се веруваше дека дозволив да ме совладат чувствата. по 7 месеци раскинавме, сватив дека ме изневерува а и не ми обрнуваше внимание како што беше тоа на почетокот. но сватив дека целта му беше само да ме легне и си ја оствари. сега незнам ни каде е, ни со кого и како, а и не ме интерсира. имам друг дечко. заедно сме 1 год и 2 месеца и супер ни е. првиот пат со него ми беше нешто најубаво и тоа го сметам за прв пат. а на вистинскиот прв пат скоро и бев заборавла ама малку темава ме потсети.
Слично искуство на 20год. послен 5години вуцарање!Односот беше тешка катастрофа и послем неколку средби од што толку ми се згади од него му раскинав
jas imav 17 godini i vo vrska bevme samo 1 mesec !!!ama toa e ljubov si e ljubov do den dens ne se kaam za toa sto go napraviv iako ne mi bese ubavo no go posakuvav toa zosto bev vo sostojba sto i da mi rece ke napravev. a sega toj decko mi e maz i imam 2 prekrasni bliznacinja so nego. [mod-kirilica:3v4pir63][/mod-kirilica:3v4pir63]
imam 16 godini a decko mi za 6 meseci ke napolni 18...:/ cesto ni preovladuvaat cuvstvata i mislam deka bi mozele da napravime nesto..od edna strana sakam bidejki stvarno go sakam a odime 6 meseci a od druga ne zasto mislam deka e premnogu rano...bi sakala da pocekam dodeka da napolnam 18 ..no znam deka toa nee mozno bidejki e premnogu dolgo vreme ...ni jas ni toj nema da izdrzime bidejki hormnite ni rabotat non stop i na nego i mene..pa bi docekala do 17 godina pa za ponatamu ke vidime..imate komentar na ova? ..:/ [mod-kirilica:2pcwe24g][/mod-kirilica:2pcwe24g]
^^^Па и да имаме ние коментар, џабе, ти си таа која одлучува. Да, мала си, ама и да ти кажеме да почекаш може нема да почекаш, така е тоа Затоа, ти знаеш кога ќе бидеш подготвена, ако си сигурна во него, ако си му прва, ако ви е се погодено. Се е добро, ако ти сакаш така да биде. Почекај уште малку, не се брзај, се ќе биде кога ќе му биде моментот.
Благодараам..аа едно прашање оф-топик..во форумов читав дека после сексот ти се прошируваат колковите..точно ли е ова ?
Јас ја изгубив на 16. Не се каам бидејќи со него одев 2 години. Се сакавме многу. И јас му бев прва Повеќе не сме заедно , но со него ги поминав најубавите моменти од мојот живот. И првиот бакнеж и првиот секс. Прекрасно нешто
Јас сум слушала дека тоа е вистина. Сепак колковите се проширувале малце кога ќе се почнело со сексуални односи. Нормално, зависи кај кого-како.