1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На колку години ја изгубивте невиноста?

Дискусија во 'Секс' започната од Braveheart, 31 јануари 2010.

1. ikicaa

ikicaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    3
    Јас мојата невиност ја изгубив на 16 години и 9 месеци.На двајцата ни беше прв пат,тој имаше речиси 18, идевме веќе година ипол.Навистина беше прекрасно,тоа не многу зближи.Сега за 2 месеци ни се три години и тоа се најубавите 3 години во мојот живот.

2. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    49
    Апсолутно е така Премногу се стегаш и затоа чувствуваш болка но и незнам како би се опуштила кога една бременост, на твои години би била фатална во смисла дека би ти го променила животот за 360 степен, затоа мој совет немој пречесто да имаш секс во тие години и оралниот може да пружи дури и поголемо задоволство од вагиналниот, и мој совет до сите млади кои сакаат да им удоволат на своите недоволно искусни дечковци, на кои сексот им значи многу повеке за да се фалат пред другарите, отколку како размена начувства и емоции, ако веке имате желба и сакате да имате секс како би се цувствувале дека сте веке големи и зрели мој совет е да практикувате анален, кој што е многу поприкладен за ваши години пролистајте на интернет како правилно да се подготите за анален секс и како правилно да го практицирате и верувајтеми дека не само вие туку и вашиот партнер ке биде многу по задоволен.

3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    Јас на 18... еее лето 2008мо... не ме болеше ич, бев збунета цела, мислев дека ќе се каам отпосле, импулсивно испадна, ама сега после 2 години и повеќе гледам дека можеби и најдобро испадна така како што испадна, денес со него сум многу добра другарка, го гледам како брат, не очекував нешто вакво, ама многу го сакам ко другар и ми е најголема поддршка во животот. И ден денес се смееме како испадна се, а не знам зашто никогаш не успеав да го засакам... летна авантура беше, a после излезе другарство за цел живот хихи :$ така е кога не си дома 3 месеци преку лето :)

4. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    Ти да не имаш некој проблем? Ако некој смета дека е доволно созреан или несозреан за да има секс што е битно дали е вагинален, анален орален, демек машкиве не можат да се фалат со анален и орален секс? :x :x :x

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.090
    Допаѓања:
    155.582
    Само незрел и несамоуверен маж сака девица до брак.
    Ова во контекст на дебатата пред неколку страни што сте ја воделе.

6. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.600
    На 19 години, подготвена и психички и физички, практично го силував дечкото. :devil:
    :rofl:

На loca23 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Tomcia

Tomcia Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2010
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    126
    На 23 ипол
    Ќе да сум најстара овде
    :lol:

8. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.044
    Допаѓања:
    257.710
    22! се приклучувам кон списокот постари "губачки".

9. red

red Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2010
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    130
    невиноста ја изгубив на 16 год. чувството беше прекрасно :) иначе не се каам воопшто и кога би се родила уште еднаш си истата личност би ја изгубила :*

10. Lina89

Lina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    36
    исто како јас да сум пишувала само разлика во бројките. Имав 19 г. 5 месеци и 18 дена. воопшто не ми беше убаво, а го сакав премногу и мислев дека и тој ме сака. не ми течеше крв и ми рече ти ме лажеш јас не сум ти прв. Не можете ни да замислите како се почуствував во тој момент, веднаш се покајав ама тоа е. највеќе ме болеше тоа што со него одев само месец и 5 дена и не ми се веруваше дека дозволив да ме совладат чувствата. по 7 месеци раскинавме, сватив дека ме изневерува а и не ми обрнуваше внимание како што беше тоа на почетокот. но сватив дека целта му беше само да ме легне и си ја оствари. сега незнам ни каде е, ни со кого и како, а и не ме интерсира.
    имам друг дечко. заедно сме 1 год и 2 месеца и супер ни е. првиот пат со него ми беше нешто најубаво и тоа го сметам за прв пат. а на вистинскиот прв пат скоро и бев заборавла ама малку темава ме потсети.

11. Night.Star

Night.Star Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    117
    На 19, тоа ми беше прва да кажам долга врска (6 месеци)

12. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.115
    Допаѓања:
    2.706
    Слично искуство на 20год. послен 5години вуцарање!Односот беше тешка катастрофа и послем неколку средби од што толку ми се згади од него му раскинав :puke: :puke:

13. amema

amema Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    16
    jas imav 17 godini i vo vrska bevme samo 1 mesec !!!ama toa e ljubov si e ljubov do den dens ne se kaam za toa sto go napraviv iako ne mi bese ubavo no go posakuvav toa zosto bev vo sostojba sto i da mi rece ke napravev. a sega toj decko mi e maz i imam 2 prekrasni bliznacinja so nego.

[mod-kirilica:3v4pir63][/mod-kirilica:3v4pir63]

На Nine25 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. cupidsarow

cupidsarow Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    13
    imam 16 godini a decko mi za 6 meseci ke napolni 18...:/ cesto ni preovladuvaat cuvstvata i mislam deka bi mozele da napravime nesto..od edna strana sakam bidejki stvarno go sakam a odime 6 meseci a od druga ne zasto mislam deka e premnogu rano...bi sakala da pocekam dodeka da napolnam 18 ..no znam deka toa nee mozno bidejki e premnogu dolgo vreme ...ni jas ni toj nema da izdrzime bidejki hormnite ni rabotat non stop i na nego i mene..pa bi docekala do 17 godina pa za ponatamu ke vidime..imate komentar na ova? ..:/

[mod-kirilica:2pcwe24g][/mod-kirilica:2pcwe24g]

15. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    ^^^Па и да имаме ние коментар, џабе, ти си таа која одлучува. Да, мала си, ама и да ти кажеме да почекаш може нема да почекаш, така е тоа :) Затоа, ти знаеш кога ќе бидеш подготвена, ако си сигурна во него, ако си му прва, ако ви е се погодено. Се е добро, ако ти сакаш така да биде. Почекај уште малку, не се брзај, се ќе биде кога ќе му биде моментот. :)

На amema му/ѝ се допаѓа ова.
  16. cupidsarow

cupidsarow Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    13
    Благодараам..аа едно прашање оф-топик..во форумов читав дека после сексот ти се прошируваат колковите..точно ли е ова :)?

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
  18. UnknownAM

UnknownAM Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Јас ја изгубив на 16. Не се каам бидејќи со него одев 2 години. Се сакавме многу. И јас му бев прва :) Повеќе не сме заедно , но со него ги поминав најубавите моменти од мојот живот. И првиот бакнеж и првиот секс. Прекрасно нешто :) ;)

19. cupidsarow

cupidsarow Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    13
    Мислев дека е точно :worried: иначе имам тесни колкови и би сакала да имам пошироки па затоа ..хахаха :D :** pozz

20. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Јас сум слушала дека тоа е вистина. Сепак колковите се проширувале малце кога ќе се почнело со сексуални односи. Нормално, зависи кај кого-како.