1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На колку години ја изгубивте невиноста?

Дискусија во 'Секс' започната од Braveheart, 31 јануари 2010.

1. alisa222

alisa222 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    46
    НА 19 и некако не ми беше многу убаво ,како без чувства. :^) Некако чудно ми беше и се чувствував искористена .И на мене не ми течеше крв ,па можеби и тоа придонесе да се чувствувам така ,ама затоа од втор пат ми потече крв и двајцата се чудевме со е работава. Од тогаш не се ни видовме ,ама затоа после тоа си фатив друг дечко и после некое време имавме односи и некако многу поубаво го доживеав сексот ;)

2. Tela

Tela Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Јас на 21 :) Тогаш се чувствував најспремна, со бившиот одевме 3,5 години и ми беше убаво, но после тој чин за 5 месеци раскинавме(во тие 5месеци се брои на една рака колку пати сме имале)......... постана незаинтересиран, сигурно ме изневеруваше........ кај може маж да не сака секс :D и од тогаш не сум имала......... не можам да имам fuck buddy......... сакам да бидам со некој што ќе го сакам и ќе ни биде убаво на двајцата, ама ајде ќе дојде вистинскиот:)

3. Shila89

Shila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    205
    На 16 години и ми беше убаво најмногу ради тоа што беше ради љубов, добро сеа се снаоѓавме некако со дечко ми затоа што и на двајцата ни беше прв пат и не бевме искусни :$ Еве сеа уште сме си заедно и кога ќе ми текне како било тогаш, а како е сеа фиииууу, си се смеам како луда :D

4. sashamkd

sashamkd Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Na 21 godina :)

На A.l.e.k.s.a.n.d.r.a му/ѝ се допаѓа ова.
  5. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    на 18 и пол едвај се дадов :D пуст срам

6. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.414
    Допаѓања:
    105.703
  7. skorpijaaa

skorpijaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    јас на 16 :lol: :lol: ама не се каам,одпочеток малку тешко одеше и кај нас,но потоа се стана прекрасно......бевме заедно во врска 3год,ни беше прекрасно,потоа се венчавме,и бевме заедно уште 3год,имаме прекрасна керкичка,.....ама потоа животот не раздели......(сообракјајка)A сега во вториот брек не е како порано,ништо не е исто,некеко мислам првиот вечно се памти,.......некако се ми е сосила за да ја одржувам врската...... :hai: :hai: :hai:

8. budalce.budalo.malo

budalce.budalo.malo Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    4
    na 19 so deckoto sto sum uste :D bolese mnogu, ama bev presrekna zatoa sto se cuvav za onoj sto mislam deka ke zasluzi.... ne go goledam toa kako nesto sto sum mu go dala nego, tuku kako nesto sto on mene mi podaril... :D

[mod-kirilica:j2wxxqk4][/mod-kirilica:j2wxxqk4]

9. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    На 18,5
    И среќна сум за тоа што се чував за вистинскиот :)
    иако сите кои ги знаев имаа на 14-15 год
    сеуште сме заедно веќе 3 год
    телото целосно ми се имени после тоа
    колковите задникот
    градите растат као луди хахах а пред тоа рамна како даска бев
    не се каам за тоа.
    Мислам дека идеален дечко имам
    Ако се покаам нкогаш ќе ви кажам 8) ;)

10. Mini.girl

Mini.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    13
    Како многуте и јас на 19. :) Со момчето со кое сум сеуште.
    Бевме заедно 11 месеци, бевме стигнати до некоја фаза и пред тоа, го имав орално задоволено :$
    Но за прв пат вистински нашите тела се споија на нашиот прв заеднички одмор, во бунгалов. :lol:
    Имаше кревети на спрат и тој ме праша сакаш горе или доле, одбрав горе :D
    И такааа...убав спомен ми е првиот пат.

11. Sani77

Sani77 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Е па драги мои на форумот, изгледа дека јас сепак сум рекордер на оваа тема. Можеби ќе ме прогласите за луда, ама еве ќе ви ја отворам душата. Имам 33 години и сеуште сум невина. Претпоставувам дека е многу чудно, меѓутоа тоа е реалноста. Далеку од тоа дека сум немала потреба и желба да го направам тоа до сега, но секогаш сум сакала тоа да биде личност на кого ќе му верувам, што ќе го сакам, а нормално и тој мене. Не дека немало такви, но според мене, никој до сега не бил тој вистинскиот. Последниве две години сум многу вљубена, но за жал во човек со кого немам иднина. Имам голема желба токму тој да ми биде првиот, меѓутоа се плашам да не се изневерам самата себе, со оглед на фактот дека не можам да имам никаква иднина со него. И самата не знам што да правам. Желбата, потребата и љубовта кон него се големи, но исто така и стравот од разочарување. Што мислите вие, каков совет би ми дале? :worried:
    Поздрав до сите.

12. artemis

artemis Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    324
    Мислам дека премногу идеализираш. Годините си поминуваат, а ти не сакаш да ризикуваш. Едноставно, мора да ризикуваш, да се отвориш и да сфатиш дека љубовта е и гушкање, и секс, и оставање и страдање. Имам другарка која има 42 години и се усте е невина и сама. Пред неколку години ми се отвори и ми кажа дека и е премногу тешко поради тоа, дека не ја искусила љубовта па макар и да била лажна. Јас дури не знаев ни кој збор да и го кажам за утеха. Исто и таа се плашеше дали е некој вистинскиот, и од тој страв остана сама и сега се кае. Не викам дека треба овој да ти биде прв, ама дефинитивно немој веќе да чекаш.

На Sani77 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    На 19 со мојот сегашен дечко. Убав спомен. :$

14. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Никој не е совршен, па според тоа нема да најдеш некој таков. Времето си поминува,а вие не сте ги искусиле убавините на животот. Јас кога би била машко и да ми каже некоја дека на 30-40 години е невина, сигурно ќе помислам дека со неа нешто не е во ред. Никој утре нема да ви каже фала за тоа! Се си е во свое време...
    Јас ја изгубив невиноста на 20 години, и тоа ми беше едно од поубавите искуства во животот.

15. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    Направете ме ненормална ама јас мислам дека ако чекала до сега, може да чека уште. Зошто да е со човек со кој што е сигурна дека нема иднина :?: Ако спиеш со него сега, а утре останеш сама не само што ќе ти биде тешко што си го изгубила, туку ќе ти биде уште потешко што си се изневерила сама себе...

16. Heidi

Heidi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    169
    19....преубаво искуство...

Ги подржувам оние што чекаат ама 30 години...премногу е...Сексот е уживање па зашто да се пропушта? Заради страв? Па на крајот на краиштата да се сака и да се биде повреден е составен дел од скоро секој живот. Сепак јас мислам дека вреди да се ризикува.

17. simicka

simicka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    91
    НЕЗНАМ кои се причините заради кои сметаш дека со тој човек немаш иднина , но ако толку многу го скаш а и две години си вљубена во него и сакаш да ти е прв негледам причина да не си со него имаш 33 години и никој нема да рече зошто оваа личност имала секс и заради тоа да те осудува , ниту пак тој после него би ти правел проблем зошто не си невина , така да ако сакаш да го направиш тоа со него , а знаеш дека со тој човек немаш иднина со и да се случи после тоа ти ке си си подготвена за се ,зошто и сама си знаеш дека тоа било само едно кратко задоволство , е сега се си зависи од тоа кави се тие причини и колку си подготвена важно мислам дека треба да си го живееш животот со време никој не е толку вреден за да си ја ризикуваш младоста а под претпоставка дека тој некој ќе дојде во иднина тоа е од мене другото е твое :)

18. srcushka

srcushka Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    7
    на 19 год пред неколку месеци со дечкото со кого усте сум во врска :D

19. elenabile

elenabile Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    so deckoto sme vo vrska vejke eden mesec....pocnavme da se prigotvuvame za brak znam deka mozebi sum bila luda koga go napraviv toa ali na d=vtoroto viduvajne so nego imav seks ne se kaam za toa znam deka toj e covekot na mojot zivot....inaku toa se sluci na 15 dena pred mojot 19 rodenden (prv seks vo mojot zivot) za edna nedela ke stapime vo brak samo sakav da spodelam nekoi necesti raboti koi gi pravi edna devojka caoo i ve molam ne me kritikuvajte zatoa sto ne se kaam za nisto :) milo mi bese sto na nekogo uspeav da mu kazam vakvi raboti :)

20. simicka

simicka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    91
    Зошто сексот го сметаш за нечесна работа нечесно е да го користш за постигнување на неки задни цели а не чувства, од кои треба да си воден при секс или било кава интимност а веке си била возрасна , па и да не е случајот да сте ете пред брак зошто тоа би било нечесно :) P.S. СРЕЌЕН БРАК И СЕ НАЈУБАВО ВО БРАЧНИОТ ЖИВОТ :)

На elenabile му/ѝ се допаѓа ова.