1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На колку години ја изгубивте невиноста?

Дискусија во 'Секс' започната од Braveheart, 31 јануари 2010.

1. Frozy

Frozy Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Не се битни годините, битен е партнерот, и водење сметка пред се за заштита од несаканите последици кој би можеле да настанат :P

2. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Е кај ја најде темава....Мислев да не пишам,ама не издржав....Не сакам многу да се сеќавам на првиот пат,засто мислев дека ќе биде незаборавно,како што сите опишуваат,демек најубаво нешто.Имав 18 год. и намерно претходно немав односи со никој,заш го чекав вистинскиот....леле која заблуда...И со дечкото бев неколку месеци,ама сакав да се осигурам дека е се ок и он знаеше дека јас од секс абер да се немало, и мислам дека тоа му беше уште по привлечно.И нон-стоп почна да ја наметнува темата...и ајде јас се решив...толку многу ме болеше,а уште потрагично,тој беше сконцентриран не на емоции,туку по секоја цена да го пробие хименот,и имав впечаток дека сум ѕид од бетон,а ова смешно мајсторче се труди да закова шајка за слика...ужас...и на крај,ме испраќа дома, одиме по улица,молчиме и одеднаш он мене трааасс по рамото како да сум му најдобар другар и ми вика-Више не си невина...

На stilas7, Phyramide и mims-89 им се допаѓа ова.
  3. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    ова мојот да не те скинал и тебе?? :lol: :lol: :lol:

На femina11 и od-samrak-do-zori им се допаѓа ова.
  4. missperfect

missperfect Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    60
    На 24 години и беше многу болно и крваво , користевме кондом и страшно болеше , имав потоа долго време траума и ми беше страв повторно да водиме љубов , но тоа е сега минато . Како и да е , мислам дека со водење љубов дефинитивно треба да се почне од над 18 години , а не на 15 бидејќи психата е клучен елемент во созревањето а кога читам за заразни вируси и бактерии кои се пренесуваат по полов пат ми се крева косата на главата . Се во свое време , и најважно со човек што ќе го сакате ;)

5. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    :lol исто искуство??? WELCOME IN THE CLUB :) :) :)

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  6. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    офф топик - хахахахахах девојки ме изнасмеавте :D
    он топик - јааааааааас уште си чекам :D имам скоро 18 и мислам дека е во ред што си почекав :) кај и да е ќе си дојде и едвај чекам :lol:

7. cupidsarow

cupidsarow Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    13
    леле одам со дечко ми 8 месеци...он е една ипол година постар од мене..јас сум 16 ..и во последно време хормоните ми работат многу и нему и мене..ама сигурно ке чекам уште...бидејки 16 е многу рано..

На anab му/ѝ се допаѓа ова.
  8. bonbonka17

bonbonka17 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    8
    Jas devojki na 16.. a sega ushe malce 18.. :D
    shto maki istrpiv duri da bidne.. probuvavme bezbroj pati ali jas od strav i nenormalna bolka nemozev..
    i posho se plasham od krv celo vreme ochekuvam da poteche ali na kraj nisho.. ni kapka..
    zasho taka?? duri ni otposle ne se desi da poteche ni kapka krv .. shto mi e chudno bidejki himenot i edvaj da mi go probie a na kraj bez nisho da pomine :worried:
    od dr strana yeee zasho ne vidov krv inache u koma kje mu padnev :D
    [mod-kirilica:3k4gyivr][/mod-kirilica:3k4gyivr]

9. Zelenoooka

Zelenoooka Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Хахахаха истото ми се случи и мене, само што јас на 17 год ја изгубив невиноста :D :D

10. bonbonka17

bonbonka17 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    8
  11. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    226
    Јас ја изгубив невиноста на 17 и пол години со дечко со којшто одев само неколку месеци. Воопшто не размислував за тоа како ќе биде и дали ќе боли, а ми беше навистина убаво.Не се каам зошто со истиот тој дечко веќе сум 6 години во врска.Сметам дека не е толку важно кога си ја изгубила невиноста,туку со кого.Партнерот е најважен. :)

На icy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Sanji4ka21

Sanji4ka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    88
    Невиноста ја изгубив на 16 години со мојата прва љубов.

13. icy

icy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    3
    Jas ja izgubiv nevinosta na 16,5 godini megutoa bev mnogu srekna i sigurna deka me saka togasniot partner , imavme vrska koja traese 3 godini , no taa vrska zavrsi i nikako ne se kaam sto go napraviv toa...:)

14. ajdablenej

ajdablenej Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    jas vo brzo vreme ja izgubiv nevinosta, na 11.01.2011, interesno neli ? ne ni zamisluvav deka mozhe da se desi nitu pak pretpostavuvav, iako so deckoto se pletkame 2 godini. za prv pat ne osetiv potreba da go zapram ili pak da se ottrgnam od nego, ednostavno toa go posakuvav i se cuvstvuvav da go napraam toa za koe razmisluvav pogodlo vreme. :)

[mod-kirilica:2scjviir][/mod-kirilica:2scjviir]

15. sea-star

sea-star Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2010
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    4
    на 15год. и ми беше многу убаво не очекував дека ќе се случи со него :lol: но едноставно се случи не се каам за ништо со него и се уште сме заедно :clap:

16. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    исто како и кај мене на 24 години со многу болка и крвавење и грозно чувство.

17. Cvet1

Cvet1 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    6
    Јас на 21 год и не ми беше нешто посебен тој момент од причина што ме болеше многу и не ми беше паметот во уживањето туку во болката.Но сепак , не се каам и тоа некогаш ќе мора, нели:).
    А кога да се случи тоа, нема одредна возраст, туку едноставно е да се чувствува сигурност и доверба во саканиот. Јас барем тоа го чекав и не го направив тоа само дека време ми е и никогаш не се срамев што претходно немав односи, а моите другарки имаа.

18. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    113
    Сеуште ја немам изгубено, многу ми е страв! :$

19. anab

anab Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    55
    како прво одите само 2 месеци,второ имаш 15г и си мала за да го направиш тоа.Почекај уште некоја година нема да се каеш верувај.кога ќе су малку повозрасна стравот ке ти мине мој совет ти е да не го правиш тоа. :*

20. Tannaa13

Tannaa13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    36
    На 17.5 и се каам многу :(