16.. И воопшто, ама воопшто не се каам. Сега имам сосема нов дечко и сосема нов живот. Но, со бившиот сеуште сме во добри односи. Мислам дека тоа е така бидејќи во врската што ја имав со него повеќе бевме најдобри другари наместо дечко и девојка. И ете се случи Искрено среќна сум што не ја изгубив невиноста со некој друг. И покрај тоа што ми е бивши многу го ценам и игра голема улога во мојот живот.
не знам зошто ама ги цитам коментариве како некои девојки ги осудуваат девојчињата што ја изгубиле невиноста на 15 а не ги осудуваат оние на 16 мене не ми се гледа некоја голема разлика меѓу тие две ситуации. изборот е индивидуален сепак треба да се размисли а да... јас ја изгубив на 19 со човек кој мислев дека го сакам ама не било така не се каам ама не сум ни среќна поради тоа ... позззз
Јас ја изгубив на 17 години и не се каам, со дечкото идевме 2ипол год и двајцата си бевме први. Иако не сме веќе заедно и двајцата си имаме нов живот го почитувам мн ко личност и мило ми е шо се случи сонего
На 17..не жалам воопшто..беше со човек кој го сакав, поминавме прекрасна прва ноќ после долго чекање ама се исплати се.. штета што он не е повеќе со мене..
Ех убави спомени се тоа јас штотоку наполнив 18 а дечко ми 21,и тој не беше искусен баш,па беше симпатична целата ситуација.Како и да е, Од тогаш поминаа 2 ипол години,и сеуште сме заедно скоро 4 години. Како што поминуваше времето се поискусни и поискусни станвме. Не ги осудувам девојчињата што на 15 или 16 ја изгубиле невиноста,ама сепак не мора толку да се брзате. Поздрав
18че. Таман, бев спремна, вистински момент, го сакав, ме сакаше, се сакавме и сеуште се сакаме Не беше натинг спешл, помина време додека да имаме прав вистински секс, така да баш се насмевнувам кога читам девојки кои мислат дека само нивниот прв однос бил сосема обичен а си го замислуваат филмски Освен една капка крв друго не видов, болно нормално беше и прв пат и следните неколку пати. Не подржувам некои што имаат односи прерано 14, 15, 16 години. Сеуште девојките не се ни развиени тогаш, не се ни запознаени со околностите, сексот не е зафрканција има многу последици. А и не подржувам некои што имаат 25 години и чекаат да го најдат вистинскиот. Вистински може и никад нема да најдеш. А хименот се здебелува со текот на годините, велат дека е поболно кај постари жени кинењето. Самото женско тело бара редовни сексуални односи, докторите велат секоја жена да има односи. Принцови од бајки не постојат, но постојат многу мажи кои може да ги сакате и да ве сакаат и да си ги задоволувате природните потреби.
Сакав да чекам до 18 години и тогашниот мој дечко ја испочитува мојата одлука. По година дена од нашата врска се случи тоа. Не помнам дали беше 3ти или 9ти септември, се разбира не беше ништо посебно, а не ни очекував затоа што многу другарки предходно го имаа направено тоа, па знаев што, како. Со него и никогаш немав вистински секс, секогаш ми беше како и првиот. Дали се каам или не, не знам. Можеби би се чувала за сегашниов, но од една страна драго ми е што сум имала искуство, па знам дека нема да посакам со некој друг, ако останам засекогаш со овој.
1 месец пред да наполнам 18 години и на двајцата ни беше прв пат бевме многу смешни леле кога ќе се присетам сега паѓам од смеа. и тоа у кола бе ццццццццц деца
Бев 18 ипол години, студирав во америка, бев дома моите родители спиеа а ние бевме во кино-салата во подрумот, почнавме таму, а довршивме во џакузи. Типот беше 25 години, Бразилец. Добро искуство, никогаш нема да заборавам.
И аман женски поштедете ме од коментари од следниов тип: "Невина сум, врџн мери бла бла" Јасно се кажува во темава на колку години ја изгубивте невиноста, а не дали сте невини или не. Ако мислите дека е за пофалба што сте невини, постои тема "Сакам да кажам" и пофалете се.
хахахахахаххааххахахахахахах ме насмеа. да од една страна така е, а шо чекат и мене не ми е јасно?!?! И шо оти е девица? Пофалби да не дават случајно:?