хмм на 17 год и 9 месеци..... мислам дека требаше да почекам уште малку не се каам убаво ми беше во врска од 2 години и мене ми се присака ете си признав сега што шајм он ме еба будала дете си бев и уште сум си де....
после 2 години и 4 месеци од врската, ме чекаше да напунам 18 год. т.е да завршам средно и еве 7 год. уште сме заедно, иако бевме двајцата пубертетлии деца успеавме да се воздржимеи да почекаме да нараснеме, штом се согласи да чека јасно ми беше дека сака секогаш да бидеме заедно
На 19, во врска од година и 8 месеци. Сеуште сум со истиот дечко и не се каам, бидејќи и двајцата го сакавме тоа..
Јас ја изгубив на 16 години не се каам ама криво ми беше детето многу го сакам но не одевме.Мувач ми беше,се мувавме се скоро една година и сеуште се муваме.
И јас исто на некои си 16,5 години и ИЧ не ми е мака, дури по 2-3 месеци му се скарав на тогашниот дечко, онака од ништо Едноставно се чувствував мала за сериозна врска уште на тие години.
Мојата невиност ја изгубив на 18 год и воопшто не се каам.Го направив тоа со човекот што го сакав и се сеуште си го сакам и сум во врска со него некаде 3 ипол години
Jas ja izgubiv na 17-ipol godini....beshe prekrasno...prvo se dvoumev mi beshe strav me plashea deka mn boli.. navistina boleshe no ne do tolku kako shto me plashea..... najvazno shto i den denes go pravam toa so istiot dechko....inache 2-od vrska.. i nema potreba od kaenje.. <3
Имам 20 години и уште сум невина. Не дека го чекам принцот но претходните врски не биле довлно сериозни за да се препуштам. Не оправдувам да се чека кој знае колку ама уште повеќе сум против губење на невиноста на 15-16 години кога уште не е развиено телото, и не сакам тоа да се случи зошто ајде сите ја изгубиле невинота па сега и јас. Не очекувам да биде нешто посебно ама да биде со некој што довлно ќе ми значи и кога ќе сакам јас.