Ја изгубив невиноста на 16 год беше ок малку се каам затоа што го направив тоа со погрешна личност но тоа е што е било поминало ... сега сум најсрекна и сум најсрекна што имам таков човек покрај мене ... Те сакамммммммммммммммммммммммммммммммм
На 19 ипол ... Убаво беше ама не крварев и тогаш пред дечкоми се почувствував најбедно... дури по 2 недели ми протече крв...незнам зошто ама имам читано и случаи кога не протекувало воопшто крв при губење на невиност ..
на 18 ипол години и сеуште сме заедно неколку год,знаев дека тој е вистинскиот и така ахх коа ке ми текне кои романтики ги праевме тогаш на почетокот
На 18 години.. Чекав долго и на крај не испадна ништо ко шо очекував, ама тоа е.. Битно кејфот ми се напраи
Хехехе па не дека чекам некоја годишна граница да преминам (или брачна ноќ ) едноставно не сум пронашла некој со кој би го споделила тоа
Пошто дати памтам како луда, баш сега ми текна дека првиот обид ми беше на денешен ден пред 13 години Така ми дојде, решив дека ќе биде вечерта, тогашниот ми дечко го извадив од кафиќ на сред пиење пијачка и го однесов на место каде што сметав дека е прикладно. А оно врска немаше пошто се гледаше како да сме на сред раскрсница, ама во услови кога имаш желба, а немаш стан и кола, посоодветно место немаше во мојата глава Само тогаш и не се случи, пробавме, ама тешко било кога немаш искуство, па и во такви услови Па морав да се стрпам до следното гледање, два-три дена подоцна
со дечко ми бевме на пат да имаме односи..неогиот му шеташе малку ...и кога ме допре на вагината..поточно не ме допре толко осетив што ме заболе малкку...и реков не..и веднаш се тргна..и пак продложи малку да му шета..и ми рече ајде да престанеме да не направиме некоја белја..леле... инаку имам 16 години за некаде 4 месеца ке полнам 17 а одам со дечко ми 1 година и 1 месец..нз што да правам..не дека нејкам да му дадам али потоа ке се каам по шо некако ми стои да сум мала..а у моментот се забораваме и двајцата ..леле помош
Мала си ако се чувствуваш така. Прво, ти ништо не му даваш. Не гледај на тоа така. Гледај на првиот секс како прво искуство кое го споделуваш со некој. И првиот секс треба да биде таков, неиспланиран, ако испланирате дата-време ќе бидеш само под притисок. Расчисти си ти со сама себе, како- што сакаш да биде. Како ќе се чувствуваш ако раксинете (не дај боже), а тој ти бил прв. Не се важни годините. Важна е емотивната и психичката зрелост. Ама долколку сметаш дека ти треба дозвола од нас на форумот, да ти кажеме дали да имаш секс или не, може треба да почекаш уште малце. Сепак ти си знаеш. Ако си спремна, ако сте разговарале за заштита гоу фор ит. Твој избор
Еве ти искуство од паталец На твои години вриииииев од хормончињата, ама се воздржував затоа што мислев баш како тебе дека сум мала. Сега имам врска нешто подолга од 2 год и скоро 20 год напукани у г*з а желбата ми ја нема нигде!! Да се вратам назад ќе го направев тогаш. Сега се осеќам како... толку да си ја потиснував желбата што сега скроз ми ја снема така е зборот де. Мој совет за голема не си, не си ни толку мала, ако ништо друго телото физички ти е спремно. Ако осеќаш желба и мислиш дека не би паднала во депресија ако раскинете брзо после тоа, слободно
Јас пред да наполнам 21, и тоа со дечкоми се изнамачивме неколку месеци уназад.. у мене беше проблемот, таман ќе кандисам , ме боли, страв ми е, дрн дрн и еднаш глеавме филм и така занесени во филмот сама си направив филм у главата и решив сега или никогаш, и почнав ја набрзина го запалив.. он па едвај чекал се изненади и ете бидна. Малце болеше на почеток али издржав, а тоа крв многу малце ми затече едвај 3-4 капкички. Најубаво е кога ќе се осетиш дека си подготвена тогаш, а тоа спремање, планирање е џабе зошто бетер ќе си набиеш комплекси дека е страшно и сл. барем така мене ми беше.
На 17 години и пред се беше смешно(барем за мене додека тој се мачеше ) се кикотев како луда а тој ке пукнеше од возбуда.Без разлика што денес не сум со него ми покажа дека сексот е нешто најубаво на светот и затоа од тогаш па наваму фала богу секогаш сум имала одлични љубовници.
Јас ја изгибув на 16 години и ич не ми беше убаво ама ич,и сега ако се вратам назад може немаше да го направам ама не знам шо ме мана тогаш важно сега ми е убаво е глупо да се каам сега ко тогаш била таква мојата одлука, како шо треба ке ииспадни секогаш ама е важно да внимаваш со која личност ке го направиш то, ова му го кажвам на сите девојчина шо се двоумаат да го напрат то ко го осект тиее за ок а не дечкото нив и да не се плаша дека ке му се скара отии тој шо те сака те чека.