1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На колку години ја изгубивте невиноста?

Дискусија во 'Секс' започната од Braveheart, 31 јануари 2010.

1. JenniferLove

JenniferLove Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    71
    Јас имав 17 накај 18 години, со дечкото бевме 3 год во врска знам дека не ме болеше и немаше крв, а др не памтам. :$

2. Mora

Mora Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    8
    Хм, не знам дали тука, на оваа тема прочитав некои 13-14 години, па наидов на овој текст, чисто онака, за смирување на зовриените хормони. Сори фор оф топпик, ама не знам кај да постирам. Ако има посоодветна тема, може да се префрли слободно :)
    http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... st-14.html

3. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    на 20 одевме мн кратко 2 недели ама го сакав и тој мене и уште сме заедно, не ме болеше мн а и немаше крв

4. sanooo

sanooo Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    6
    јас...на 17год.еден месец пред да наполнам 18.беше со некој што го сакав,ама после тоа раскинавме..Ме изневери ;( ;( ;( ;(

5. dlikedevil

dlikedevil Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    55
    На 20 год и не беше ништо посебно...

6. Toksichnata

Toksichnata Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    3

јас на 16 години .. вреди да се чека неам каење мн ми е убаво али после тоа мн тера .. и баш ти коа ќе сакаш може да не биде тука .. и тебе ќе ти биде потешко ..

7. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.070
    Допаѓања:
    8.012
    На 18 години и 8 месеци. Среќна сум што не сум го направила тоа порано ;)

8. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
  9. woow

woow Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    88
  10. LynnStorm

LynnStorm Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    Значи јас ја изгубив на 16, во Септември, набрзо после тоа се скаравме, ама не се каев.. Секако сега пред 4 дена имав однос со сегашниот дечко, и беше мн мн поубаво од првиот пат, и секако ќе ја изгубев на 16 :)

11. Krissy1992

Krissy1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Јас ја изгубив на 17 и се каам поради тоа. Копилето ми ја зеде невиноста и после една недела замина засекогаш од мојот живот. Пред некое време си фатив нов дечко со кој што имав однос и ми е прекрасно бидејќи го сакам, а и тој мене. Внимава и сите тие работи. Но го мачи оваа работа што ми се има случено и чуствувам дека не му е сеедно што не сум ја изгубила невиноста со него бидејќи тој очекуваше да сум невина, а исто така и сакаше со него да ја изгубам невиноста бидејќи многу ме сака и не е од оние трофејашите. Иако не сака да признае мислам дека тој сеуште ја нема изгубено невиноста. Кажете како да му помогнам? Тој и покрај се е со мене, но на моменти не е среќен и е тажен, баш поради тој бившиот што ми има напраено! ;(

12. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.429
    Допаѓања:
    5.389
    Мислам дека ваквите постови како твојот Krissy1992 треба да го прочитаат сите млади кој инстант се вљубуваат и не размислуваат па после 2 месеци од врска прашуваат дали да му дадам израз кој воопшто не е соодветен, а воопшто не сме ние тука судии што да правимте со вашите животи. Во ред не навлегувам дали си требала и колку си требала да го направиш тоа туку едноставно како да го поминете тој лош период заедно. Доколку сметаш дека дечко ти уште ја нема изгубено невиноста ок ништо не е срамота преземи ги работите во свои раце но и не премногу нападно за да не се осети како машко запоставено и неискусно, затоа што пред се свесни сме за машката гордост туку едноставно и полека. Лежење, уживкање, галење остави го да си игра маслку со твоето тело повеќе предигра и мислам дека сам ке добие до знаење дека сакаш секс и самиот момент ке биде добар за двајцата. Работата што си ја имала со бившиот и начинот на кој те искористил како ете двојка која сака да продолжи и да изгради сигурна врска седни разговарај со дечко ти и напомени му дека тоа што си го имала е закопано длабоко во тебе
    и дека сакаш со него да уживаш и доживееш се што немаш доживеано, да бидеш среќна и таквите работи повеќе да не се спомнуваат. Па луѓе сме правиме грешки човек убива човек па продолжува мирно да живее. Заслужуваш втора шанса на среќа и среќен живот и дај му до знаење дека важна е особата со која си а не невиноста ;)

На booble.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.097
    На 19 ипол скоро ! :$
    Со дечко ми, со кој уште сме заедно! :l:
    Тој па никако не веруваше дека сум невина-не логично му било пошто знаеше дека имав подолга врска пред него :tmi: , а како капак на се беше тоа што првиот пат крв немаше!
    Опп влегува Стојко, крв нигде! :lol:
    Скокнав, станав, почнав да паничам! :wasntme:
    Овој мојов легнат, се чуди што е работата, дали мене да ме смири, дали да довршиме, дали да прашува зошто сум го лажела-не било страмота да кажеш дека си скината! :rofl:
    А не бев...и после цели три недели редовен секс со него, имаше крв и тоа крв!
    Мислиш вена пукнала! :rofl:

Интересно доживување! :lol:

14. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.213
    Допаѓања:
    47.895
    На 20 години 8 месеци и 10 дена :rofl: :lol: со сегашниот дечко :inlove:

15. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.649
    Пред 3 дена, значи на 17 год. :) И јас мислев дека ќе биде нешто спектакуларно, пошо нели и двајцата се љубиме и плус страст има колку сакаш. Ама бидна ете така, со мали болки, со тензија, кај мене дома и така. Али ајде првио чекор е направен, дури сега ќе почнеме да освојуваме тврдини, да се бањаме у облаци, да посегаме по ѕвездите.. :inlove:

16. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.669
    на 17 години 8 месеци и неколку дена :rofl: :rofl: :rofl:

17. karamitrova

karamitrova Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    na 21 :) so mojot segasen soprug ;) sega sum 23 i sme vo brak generacija sme i nemoj da mislite deka sum ostanala bremena seuste nemame bebence.. i ne se kaam normalno vredi da se ceka mnogu si se sakame <3

18. wild.cat

wild.cat Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    28
    на 16 години з кога ќе ми текнии преубаво бешее со малии болки ама сепак на крај добро испаднаа и сеуште сум со него и многуууу си се сакаме :P маче е мое најубаво тојј :inlove: :inlove: :inlove:

19. Krissy1992

Krissy1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0

Со бившиот после 1 година се случи да имам однос само еднаш колку да ме обечести (ако можам да се изразам така) и замина. Е сега се појави вистинската личност со која што разговарав на таа тема. Тој прифати дека тоа е дел од моето минато, сфати дека не сум јас виновна за тоа и ми се извини што рекол дека е битно дали со него или со некој друг сум го направила тоа за прв пат. Кажа дека е битно тоа што сум со него и што токму нему му ја посветувам сегашноста и иднината и вети дека таа тема е завршена засекогаш. Му потекоа солзи во очите бидејќи му беше жал што така бев искористена, но еве и за мене имало бел ден.Пронајдов личност шѕо вистински ме сака и ме почитува како девојка! Ако некој вистински ве сака, нема да ви префла за тоа дали сте невини или не. Едноставно ќе ве сака!!! А што се однесува до неговата невиност, не е невин, но и нема одземено невиност на девојка. Мојот пример нека послужи за сите девојки да внимаваат што прават за еден ден да не страдаат како мене.

20. peperutka20

peperutka20 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    87
    На 18 ипол !!! Со сегашниот мој дечко со кој имам врска од 3 години! За овој чекор ме чекаше 2 ипол години,ама шо да прави човекот коа ме сака а и плус и тоа ми го рече дека ако требало ке ме чекал уште толку,ми вели сексот е само потреба а јас најмногу сакав да бидам со тебе,а кога тогаш тоа ќе се десеше! Срце мое,многу си го сакам...
    Затоа девојки не брзајте вистинската љубов секогаш чека!!!!

На Adi888, Nightwalker и Rubiii им се допаѓа ова.