На колку години ја изгубивте невиноста?

Discussion in 'Секс' started by Braveheart, Jan 31, 2010.

1. MarcheloGirl

MarcheloGirl Истакнат член

19 и не беше ништо посебно :(

2. doroti94

doroti94 Истакнат член

мислите дека 17 години се ОК за губење невност?

3. Marie.m

Marie.m Популарен член

ако ти се чувствуваш спремно и сакаш да го направиш тоа, тогаш според мене се ОК :)

chokoladna likes this.
  4. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

На 18 и пол :)

5. RodenaSoGreska

RodenaSoGreska Истакнат член

Уф... Невиноста ја изгубив на 16 години со бившиот со кој одев 2,5 год.И стварно беше нешто посебно :) и ми беше убаво ...

6. chokoladna

chokoladna Истакнат член

ооо девојкии ајде малку помош...за една недела полнам 19 години а сеуште невина најжалосно е што хормоните ми работат и неможам да издржам повеќе а сингл сум ...дали мислите дека е паметно да се обратам кај некој бивши да ми помогне во овој случај :?: или да чекам сеуште :) стварно незнам шо да праам :)

7. karak

karak Популарен член

мислам да почекаш и сепак тоа да го направиш со некој кој навистина ќе ти значи 19 год. не се многу кога толку си чекала почекај уште малку и нема да се покаеш кога тоа ќе биде од љубов а не од корист

chokoladna likes this.
  8. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Јас велам да чекаш, и да не се преоптоваруваш многу-многу. Кога ќе треба ќе се случи, а верувам дека сакаш да имаш убав спомен од тоа, а не да се сеќаваш на тоа како нешто просечно и површно.
    Да не бидам офф, мојата ја изгубив на 17, и не се каам. Уште сум со него(и уште имам 17 години :D ), ама дури и кога не би била не би се каела, зошто знам дека беше од љубов и со правиот човек. :)

chokoladna and zhap4e like this.
  9. nesa

nesa Популарен член

На 19 год во извиднички камп во Буљарица во шатор :lol: . Никогаш нема да заборавам и сеуште кога ќе ми текне се смеам и си мислам кај ми беше паметот, ама младост-лудост-заљубеност ;)

zhap4e likes this.
  10. bbeebbee

bbeebbee Истакнат член

16г. -после 1 година познавање до дечкоми ...

11. beautiful1

beautiful1 Истакнат член

На 15 год. еден месец пред да наполнам 16. Беше се испланирано кога,што и како така што не беше нешто романтично или којзнае што ама знам дека го направиф тоа со личноста што ја сакам нај многу и што ме сака мене. Болеше али малку бидејки тој прво пополека почна и наеднаш дури ни не осетиф кога ме скинал и кога го извади видоф само крф и заплакав. Беф целата збркана али после тоа осетиф што се вика убавина :D

12. cutebunny

cutebunny Истакнат член

20 ипол години имав и не се каам за ништо...

13. evridika

evridika Истакнат член

невиноста ја изгубив на 18 год со човекот што го сакав и заедно сме 10 год. во брак и имаме 2 прекрасни дечиња.

karak and unstoppablemind like this.
  14. chokoladna

chokoladna Истакнат член

Имаш право .... така ми е дојдено бидејќи сите мои другарки го поминале тоа па и менее ме тепа таква еуфорија и кога ќе прават муабет на таа тема се осеќам ко црна овцааа :worried: ајде ќе чекам па се надевам ке ми се усреќи шо поскоро :) Фала ти многу :*

15. stefiiiii

stefiiiii Истакнат член

Jas ja izgubiv na 13 ipol...nz ni sama zosto, go sakav ... me molese i se lutese,pa najmnogu zaradi toa...nesakav da go izgubam...se sekavam,drzese me4e vo racete i zborese kako da e me4eto,dali sakam bebe so negoo...odgovoriv da...utredenta se slu4i toa...bev mlada i neiskusna... :( :( :( :( :( :( :( :( sega ne sme zaedno,raskinavme 1 mesec posle toa,duri ne ni pravime muabet...imam nov de4ko i nego go 4ustvuvam kako da mi e prv...

16. karak

karak Популарен член

чоколадна знаеш не е се во тоа да бидеш во тек со времето. Баш ова сите мои другарки го направија тоа ок но колку од тие твои другарки се среќни и може не се покајале. А и зар ако сите се фрлат во вардар идеш и ти? Не, уживај во животот и забавувај се.... Познавам многу девојки кој невиноста ја изгубија над 20 години и не се покајале. Јас исто ја изгубив на 19 и нешто и баш со мажулето :lol: и верувај не се каам и ми вредеше чекањето. Затоа почекај и не дозволувај да бидеш на некој бивши трофеј со кој ќе се гордее ;)

chokoladna likes this.
  17. chokoladna

chokoladna Истакнат член

toa si vo pravo samo eden iskoristen trofej ke bidam...ama ete taka mi dojde mislev toa e pravata odluka sho ke ja napravam ... a za toa dali ke se frlam vo vardar ... e ne e bash tolku lesno :) jas samo go kazhav muabetot deka mi e smacheno od toa sho sum nevina a site moi drugarki go pominale toa ne ni posakav da sum ko niv :) sepak falaa na sovet :* :* :* :*

18. al4e

al4e Истакнат член

На 18 :)

19. zaedno

zaedno Истакнат член

jas ja izgibiv nevinosta na 16 i se kaam poradi toa bidejki na tie godini imas premnogu fantazi si mislev deka ke se omazam za nego no toj go dobi toa sto sakase i poveke ne mi ni pogledna

20. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Изгубив невиност пред 2 и нешто месеци.