1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На колку години ја изгубивте невиноста?

Дискусија во 'Секс' започната од Braveheart, 31 јануари 2010.

1. MarcheloGirl

MarcheloGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    13
    19 и не беше ништо посебно :(

2. doroti94

doroti94 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    мислите дека 17 години се ОК за губење невност?

3. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    764

ако ти се чувствуваш спремно и сакаш да го направиш тоа, тогаш според мене се ОК :)

На chokoladna му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    На 18 и пол :)

5. RodenaSoGreska

RodenaSoGreska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    49
    Уф... Невиноста ја изгубив на 16 години со бившиот со кој одев 2,5 год.И стварно беше нешто посебно :) и ми беше убаво ...

6. chokoladna

chokoladna Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    ооо девојкии ајде малку помош...за една недела полнам 19 години а сеуште невина најжалосно е што хормоните ми работат и неможам да издржам повеќе а сингл сум ...дали мислите дека е паметно да се обратам кај некој бивши да ми помогне во овој случај :?: или да чекам сеуште :) стварно незнам шо да праам :)

7. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.429
    Допаѓања:
    5.389
    мислам да почекаш и сепак тоа да го направиш со некој кој навистина ќе ти значи 19 год. не се многу кога толку си чекала почекај уште малку и нема да се покаеш кога тоа ќе биде од љубов а не од корист

8. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Јас велам да чекаш, и да не се преоптоваруваш многу-многу. Кога ќе треба ќе се случи, а верувам дека сакаш да имаш убав спомен од тоа, а не да се сеќаваш на тоа како нешто просечно и површно.
    Да не бидам офф, мојата ја изгубив на 17, и не се каам. Уште сум со него(и уште имам 17 години :D ), ама дури и кога не би била не би се каела, зошто знам дека беше од љубов и со правиот човек. :)

На chokoladna и zhap4e им се допаѓа ова.
  9. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.225
    На 19 год во извиднички камп во Буљарица во шатор :lol: . Никогаш нема да заборавам и сеуште кога ќе ми текне се смеам и си мислам кај ми беше паметот, ама младост-лудост-заљубеност ;)

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  10. bbeebbee

bbeebbee Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    11
    16г. -после 1 година познавање до дечкоми ...

11. beautiful1

beautiful1 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2010
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    33
    На 15 год. еден месец пред да наполнам 16. Беше се испланирано кога,што и како така што не беше нешто романтично или којзнае што ама знам дека го направиф тоа со личноста што ја сакам нај многу и што ме сака мене. Болеше али малку бидејки тој прво пополека почна и наеднаш дури ни не осетиф кога ме скинал и кога го извади видоф само крф и заплакав. Беф целата збркана али после тоа осетиф што се вика убавина :D

12. cutebunny

cutebunny Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    27
    20 ипол години имав и не се каам за ништо...

13. evridika

evridika Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    невиноста ја изгубив на 18 год со човекот што го сакав и заедно сме 10 год. во брак и имаме 2 прекрасни дечиња.

На karak и unstoppablemind им се допаѓа ова.
  14. chokoladna

chokoladna Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Имаш право .... така ми е дојдено бидејќи сите мои другарки го поминале тоа па и менее ме тепа таква еуфорија и кога ќе прават муабет на таа тема се осеќам ко црна овцааа :worried: ајде ќе чекам па се надевам ке ми се усреќи шо поскоро :) Фала ти многу :*

15. stefiiiii

stefiiiii Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    2
    Jas ja izgubiv na 13 ipol...nz ni sama zosto, go sakav ... me molese i se lutese,pa najmnogu zaradi toa...nesakav da go izgubam...se sekavam,drzese me4e vo racete i zborese kako da e me4eto,dali sakam bebe so negoo...odgovoriv da...utredenta se slu4i toa...bev mlada i neiskusna... :( :( :( :( :( :( :( :( sega ne sme zaedno,raskinavme 1 mesec posle toa,duri ne ni pravime muabet...imam nov de4ko i nego go 4ustvuvam kako da mi e prv...

16. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.429
    Допаѓања:
    5.389
    чоколадна знаеш не е се во тоа да бидеш во тек со времето. Баш ова сите мои другарки го направија тоа ок но колку од тие твои другарки се среќни и може не се покајале. А и зар ако сите се фрлат во вардар идеш и ти? Не, уживај во животот и забавувај се.... Познавам многу девојки кој невиноста ја изгубија над 20 години и не се покајале. Јас исто ја изгубив на 19 и нешто и баш со мажулето :lol: и верувај не се каам и ми вредеше чекањето. Затоа почекај и не дозволувај да бидеш на некој бивши трофеј со кој ќе се гордее ;)

17. chokoladna

chokoladna Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    toa si vo pravo samo eden iskoristen trofej ke bidam...ama ete taka mi dojde mislev toa e pravata odluka sho ke ja napravam ... a za toa dali ke se frlam vo vardar ... e ne e bash tolku lesno :) jas samo go kazhav muabetot deka mi e smacheno od toa sho sum nevina a site moi drugarki go pominale toa ne ni posakav da sum ko niv :) sepak falaa na sovet :* :* :* :*

18. al4e

al4e Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2011
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    11
  19. zaedno

zaedno Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    jas ja izgibiv nevinosta na 16 i se kaam poradi toa bidejki na tie godini imas premnogu fantazi si mislev deka ke se omazam za nego no toj go dobi toa sto sakase i poveke ne mi ni pogledna

20. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    341
    Изгубив невиност пред 2 и нешто месеци.