1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На колку години ја изгубивте невиноста?

Дискусија во 'Секс' започната од Braveheart, 31 јануари 2010.

1. in.love

in.love Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2010
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    20
    Нема зошто така да мислиш бидејќи тоа треба да го направиш кога ти си спремна и најважно од љубов, а не заради мода или бидејќи дечкото те принудува. Ама во мојот случај само по себе си дојде во момент кога се чубствував спремна :D

2. NataliCeto

NataliCeto Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0

Ne velam deka me prinuduva...do sea ne sme spomnale za toa...ili pak za moda, ednostavno me interesirase dali mi se staromodni svakanjata ... no sepak dovolno bese i ova so go pisa ti ja svativ mislata :)) i mi e od korist mnogu...fala :))

3. Mihaelaaa

Mihaelaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Јас имам 17 години без 10 дена и пред месец дена ја изгубив невиноста и не се каам поради тоа засто мислам дека ми е убаво со дечкоми и дека ме сака и мислам дека треба прво убаво да размислиш и да сакаш а годините не се важни .... Мислам да имав и 21 година и да имав дечко подолго време ама не го чувствував близок и немаше да имам секс ... Исто така и партнерот е важен како ке се постави спрема тебе ... На почетокот се чувстував како да сум изгубила несто големо и тешко ми беше .... А сеа не ми е тешко поради ништо друго освем тоа дека тој ке си иде да студира во странство за 3 месеци :(

4. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Ги прочитав сите искуства,јас најмногу сум чекала од сите значи,на 22 години ја изгубив невиноста,со некој кого го сакав многу,според мене вреди да се чека некој кој ти значи навистина многу...цело средно слушав само искуства на другарки и ме зезаа ко да сум последната девица :) но ич не ми е жал што го чекав вистинскиот човек...

5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.050
    Допаѓања:
    66.686
    :clap: :clap: :up:

На cupidsarow му/ѝ се допаѓа ова.
  6. newring86

newring86 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    883
    епа очигледно јас го држам рекордот :) на 22 :) после 9 месечна врска. две ипол години сум во врска со истиот дечко. вредеше да се чека нормално :up:
    ја на 15, 16 не ни размислував на оваа тема...

На Ana Chio му/ѝ се допаѓа ова.
  7. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Секоја чест за тебе, newring86 :up: :clap:

8. MadeinHeaven

MadeinHeaven Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    70
    се чуствуам напалено оваа вечер :twisted: .... одвај чекам да ми пукне хименот се надевам дека нема да ме боли многу :) Го чекам тој посебен момент.... имма малку страв но многу љубов! <3

9. an.na

an.na Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    1
    Кога е најдобар период за првото сексуално искуство?

ме интересира кога е најубав период за првиот секс на девојка..и каде?
    сакам да пробам но ми е страв ... помагајте ве молам =/

10. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Никој не може да ти каже кога е вистинското време за секс. Тоа е индивидуално и различно кај секоја девојка. Ако се чувствуваш спремна, сакаш да го направиш тоа со дечкото што го сакаш и свесна си за одговорноста што ја превземаш понатака во својот живот(можност за бременост и сексуално преносливи болести) тогаш ок. А,ако само сакаш да пробаш, немој. Откако ќе се случи нема враќање назад, нема каење. Сепак според мене,подобро е да се започне со сексуални односи по полнолетство. Како и да е, добро размисли за се пред да се одлучиш :!: :!: :!: И ако решиш да го направиш тоа задолжително користи заштита. Среќно... ;)

11. lolitaa

lolitaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    81
    Нај убавиот период за да го имаш првиот сексуален однос сама ќе осетиш кога ќе дојде,ако си со дечко што го сакаш и што те сака,и ако си сигурна дека тоа сакаш да биде со него,направи го тоа зависи само од тебе дали сакаш или не,и се сложувам со glow добро размисли пред тоа затоа што нема враќање,а за тие работи не се брза ќе си дојде кога треба,да не биде само љубопитство и да ти биде страв,треба да си спремна за да се препуштиш на тој момент,и стварно обавезно заштита ;)

12. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.417
    Допаѓања:
    105.704
    na 19 godini , posle 1 ipol mesecna vrska :)

13. celebrity

celebrity Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    0
    jas ja izgubiv mojata nevinost malku pred 18 godini. i pak mislam deka be6e rano. a i treba da se vnimava komu se dava taa privilegija, a ne posle da ti vika deka ke mu bilo seedno dali ti bil prv ili ne...

14. in.love

in.love Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2010
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    20
    Најдобар период нема, да речеш 18, 20 во брак...Јас мислам дека најбитно е да се чувствуваш спремна да го направиш тоа и да постојат чувства спрема дечкоти. Од љубопитсво ако го направиш тоа мислам дека нема да биде добро како што очекуваш зашто ке биде без емоции. Во никој случај немој да дозволиш дечко ти да те уценува со тоа или секс или ке раскинеме зашто тогаш уште повеќе ке се каеш. И да немој без заштита иако сум слушнала дека велат дека прв пат било подобро без кондом ама јас не верувам во тоа затоа што и тогаш можеш да фатиш некоја инфекција или да останеш бремена. позз

15. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    najdobar period e togas koga ti ke pocuvstvuvas deka sakas da go iskusis tvoeto prvo sexualno iskustvo..no po moe mislenje..nad 19 god.

16. Deni-f

Deni-f Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    и јас се согласувам дека најдобро е со заштита,а за пероид незнам како да ти кажам.се во свое време.јас досега не сум имала односи а имам 17години,но познавам девојчиња кој уште од 15години имаат односи,што мислам дека тоа не е убаво,бидејќи тие се во години кога не размислуваат т.е !„летаат со умот“ и прават секакви глупости.поздрав и мој совет е да не се оптеретувас со тоа туку едноставно остави само по себе да се случи со личност која го заслужуа тоа. :)

17. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    KХМ! Имаш 16 години. Занимавај се сега со друг спорт а не со секс. После 18тата мисли на тоа.
    Извини вака директно..

На kokence му/ѝ се допаѓа ова.
  18. seksi

seksi Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    113
    Posle 19. Jas do 18 ne mi bese se jasno so seksot, mozebi i sega na 22 da ne mi e. Posto slabo iskustvo, etpen slabo. :D

19. an.na

an.na Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    1
    ахмм фала на сите... :)

20. Pain

Pain Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    45
    18год и 3 месеци и не мислам дека ми беше рано :)