1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На колку години ја изгубивте невиноста?

Дискусија во 'Секс' започната од Braveheart, 31 јануари 2010.

1. elena.94

elena.94 Активен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    На 16 години и ми беше прекрасно.Со дечко ми долго време зборувавме,се договаравме и тој беше многу внимателен така не ни почувствував болка...Имаше многу малку крв и утредента имав на гаќичките.

2. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    16,5? 16 ипол ? :wasntme:
    нвм. Јас ја изгубив невиноста на 18 год . Тој беше прекрасен,внимателен супер ни беше

3. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Јас на 18, тогаш и сакав да го направам тоа, имав дечко, ама не беше ништо посебно. Затоа сега ми е саде убавини :) :)

4. Moodgy.y

Moodgy.y Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    4
    јас пред 20 дена, а со дечко ми одевме 3 години и 3 месеца и ич не се каам :) за сега :) хахах па шо биде биде :)))

5. Shortie

Shortie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    71
    Јас на мес.пред да бидам полнолетна..Секогаш викав да бидам полнолетна прво ама ете се деси некад не можеш против хормоните.. :lol: И не се каам поради тоа зошо мн.си го сакам телето.. :inlove:

6. Desy1

Desy1 Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Јас мојата невиност ја изгубив на 16 ипол години и воопшо не се каам затоа што го направив со човек што го сакам,иако сега не сме заедно воопшто не ми е мака тој ден ќе го паметам засекогаш бидејки се случи на посебен начин на денот кога ја прославивме нашата шестмесечна врска..Во неговата соба на неговиот кревет направив срце од цветови собата ја осветлив со свеќи и беше многу убаво..Му се предадов со сето мое тело душа и срце. но сепак судбината реши да не раздели.

7. mamma

mamma Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    26
    на 20 со маж ми

8. ivonna48

ivonna48 Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    На 16 (лани) 29 април за мојот роденден :D Ми беше многу убо. Дечкоми е 2 години постар од мене. Уште си одиме :D сега за мојот 18 роденден сигурно ке ни се случи пак :lol: Бтв на 16 мислам дека е рано, но тогаш не се ни надевав дека толку рано ке ја изгубам невиноста :P

9. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    На 16 години и да, и јас и дечко ми бевме договорени, и не се каам.Пошо го сакав тогаш :)

10. redgirl

redgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2010
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    4
    јас на 18,5 со дечко ми бевме во врска 1 година и 6 месеци :$ уште сме заедно :) го сакам многу повеќе од порано и ни најмалку не се каам поради тоа :D

11. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    На 16-17 години, не памтам ни дата, така да појма немам колку години сум имала. Вака сега по логика кога размислувам толку се 16 или 17.
    И подобро што се деси тогаш, додека бев уште зелена, зошто ако почекав некоја година веројатно тешко ќе најдев некој "достоен".
    Во главно лошо искуство, погрешно време, погрешен простор, погрешна врска со погрешен човек.

12. Agaryulnaer

Agaryulnaer Активен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2012
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    1
    20 години. Немаше каење, ама и не беше перфектно.
    Подоцна се усовршивме. ;)

13. aquarius34

aquarius34 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    99
    На 19 години... Не можам да кажам дека уживав во првото сексуално искуство... Не дека беше болно, туку... Не знам... Не беше тоа што е сега :D Инаку, дечко ми (кој сѐ уште ми е дечко) беше многу нежен, мил... Се чувствував сакано, посакувано... Го сакав тоа, се чувствував подготвено и го сторив тоа :)

14. Karamella

Karamella Активен член

Се зачлени на:
    31 декември 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    23
    Јас на 17 и тоа беше кај него на таван горе се качивме...

15. vesna212

vesna212 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    49
    Моето прво искуство беше на 20 години, ама беше катастрофа, се случи безвезе непланирано - ни болка осетив ни задоволство, ништо! Значи се истрауматизирав скрос, не помислив на секс цела година ( со дечкото не сакав да се гледам веќе ), се додека не го запознав мојот сегашен дечко, со кој сме три години заедно, ја се осеќам како со него да ми беше прв пат, додуша малку се каам што не се чував за него ама тоа е :( ееееееее а како си го замислував мојот прв пат, сакав да биде нешто посебно со некој посебен, а како се случи :^) затоа девојки, внимавајте да не погрешите како мене :(

16. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    скоро 20, не се каам,од љубов и секако психички и физички подготвена :inlove:

17. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    На 19, и тоа со триста разислувања и пренемагања, а се беше само и само што си ги слушав другарките колку страшно е тоа. Заедно бевме една година, и на двајцата ни беше прв пат, поим немавме што правиме, ххахахаха! :D Ама ете, се усовршивме. А најглавно тогаш ми беше што ме направи да се чувствувам најсакана. Така се чувствувам и до ден денешен, сакана! :inlove:

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  18. liily

liily Активен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    5
    imam 16 god ne sum imala do sega seks. vo vrska sum 2 meseci i mnogu go sakam i mu veruvam, znam deka i toj me saka i mnogu pati mi ima dokazano. imalo poveke momenti za ovie 2 meseci vo koi sum sakala toa da go napravam so nego no mi e strav. :worried: imame zboreno na taa tema i toj ne me prisiluva i mi ima kazano deka ke me cheka kolku shto treba. kako da znam deka sigurno sakam da go napravam toa? zashto mislam deka e rano... :/

19. Fibia

Fibia Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    22
    на 18..знам, знам тотално клише |(

20. cvetcinja

cvetcinja Истакнат член

Се зачлени на: